Mac Pro (alkuvuosi 2008): IRQARB-virheilmoitus 64-bittisessä Microsoft Vistassa

Windowsin tapahtumienvalvonta saattaa ilmoittaa seuraavasta virheestä:

"IRQARB: ACPI BIOS ei sisällä IRQ-keskeytystä laitteelle PCI-väylässä 0, toiminto: 0. Järjestelmän toimittaja tai tekninen tukipalvelu voi ehkä auttaa."

Tämä virheviesti ilmoittaa Mac Pro:n (alkuvuosi 2008) laitteistoon kuuluvasta ominaisuudesta, joka ei tällä hetkellä ole käytössä 64-bittisessä Microsoft Vistassa. Kyseessä on tiedote, jonka voi jättää huomiotta.

Lisätietoja

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä valmistajaan.