AirPort: Ennalta jaetun 64-merkkisen heksadesimaalisen WPA-avaimen syöttäminen

WPA:ta (Wi-Fi Protected Access) käyttävissä verkoissa vaaditaan yleensä pelkästä tekstistä koostuva salasana tai salauslause. Jotkut verkot puolestaan vaativat antamaan 64-merkkisen heksadesimaalisen avaimen.

Anna avain pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten oma verkkosi AirPort-valikosta. Nyt voit näppäillä ennalta jaetun WPA-avaimen.