Airport: 64-merkkisen, esijaetun heksadesimaalisen WPA-avaimen syöttäminen

Wi-Fi Protected Access (WPA) -yhteyttä käyttävät verkot edellyttävät yleensä Vain teksti -muotoista salasanaa tai salauslausetta. Jotkin verkot saattavat edellyttää 64-merkkisen heksadesimaalisen avaimen syöttämistä.

Jos haluat syöttää avaimen, pidä optionäppäintä painettuna ja valitse sitten verkko Airport-valikosta. Sinun pitäisi nyt pystyä syöttämään esijaettu WPA-avain.