Näin selvität, onnistuiko Bonjour for Windowsin asennus

Kun olet asentanut Bonjour for Windowsin, voit tarkistaa asennuksen onnistumisen parilla tavalla.

Tarkista Internet Explorerin työkalupalkki

1. Käynnistä Internet Explorer.
  2. Selaimen työkalupalkissa pitäisi näkyä Bonjour-kuvake (pyörteinen kuvake). Jos Bonjour-kuvaketta ei ole, ohjelmistoa ei ole asennettu tietokoneeseesi (lue jäljempänä oleva kohta Asennuksen poisto ja uudelleenasennus).
  3. Jos kuvake näkyy, sen osoittaminen avaa ikkunan, jossa on verkossa käytettävissä olevat Bonjour-palvelut. Jos ikkuna näkyy, ohjelmisto toimii normaalisti.

Jos Bonjour lakkaa toimimasta odotetulla tavalla, helpoin tapa saada se jälleen toimimaan on poistaa ohjelmiston asennus ja asentaa se uudelleen (lisätietoja on jäljempänä).

Tarkista Explorer-palkin valikko

Jos Internet Explorer -selainikkunassa ei ole työkalupalkkia, josta voisit etsiä Bonjour-kuvakkeen (työkalupalkki saattaa olla pois käytöstä joissakin tietokoneissa), tarkista sen sijaan Explorer-palkin alivalikko. Saat aikaan työkalupalkin Bonjour-kuvakkeen toiminnan käyttämällä Bonjour-valikkokohdetta. Löydät sen seuraavasti:

1. Osoita Näytä-valikkoa ja vie osoitin Explorer-palkki-valikkokohteen päälle.
  2. Näkyviin pitäisi tulla alivalikko. Bonjour on tässä valikossa, jos ohjelmisto on asennettu.
  3. Kun osoitat Bonjour-kohtaa, vasemmalle avautuu selainpaneeli, jossa on verkossa käytettävissä olevat Bonjour-palvelut.

Asennuksen poisto ja uudelleenasennus

Jos mikään edellä kuvatuista kohteista ei näy Bonjourin asentamisen jälkeen, poista ohjelmiston asennus ja asenna se sitten uudelleen.

1. Siirry Ohjauspaneeliin ja valitse Lisää tai poista sovellus.
  2. Valitse luettelosta Bonjour.
  3. Osoita Muuta/Poista.
  4. Valitse Poista ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Asenna Bonjour for Windows uudelleen Applen verkkosivustosta tai saamaltasi tallennusvälineeltä.