Jos saamasi sähköposti sisältää winmail.dat-liitteen

Voit avata liitteen muun valmistajan apuohjelmalla.

Microsoftin sähköpostiohjelmien, kuten Outlookin tai Microsoft Exchangen, vanhemmilla versioilla lähetetyt viestit voivat sisältää winmail.dat-nimisen liitteen. Tiedostoa ei näy lähettävässä ohjelmassa, mutta se näkyy Mailissa. Muissa sähköpostiohjelmissa se saattaa näkyä MIME-osiona, jonka nimi on application/ms-tnef. Näin käy, kun lähettävä ohjelma käyttää Transport Neutral Encapsulation Format (TNEF) -muotoa.

Winmail.dat-tiedosto ei ehkä sisällä hyödyllisiä tietoja, mutta se voi myös sisältää dokumentin tai toisen tiedoston.

Voit avata winmail.dat-tiedoston iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa seuraavasti:

1. Avaa viesti Mailissa.
  2. Kosketa winmail.dat-liitettä pitkään. Jos käytät Macia, tallenna winmail.dat-tiedosto valitsemalla Arkisto > Tallenna liitteet.
  3. Avaa tiedosto muun valmistajan winmail.dat-katseluohjelmalla. Löydät tällaisia katseluohjelmia App Storesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.