Muiden käyttäjien kotikansioiden nimet näkyvät aina englanniksi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi tietyt kansiot näkyvät englanniksi, kun tarkastelet niitä Mac-käyttäjätililtäsi.

Kieli ja alue -asetusten määrittäminen muuksi kuin englanniksi ei muuta muiden macOS-käyttäjätilien kansioiden kieltä. Käyttäjätilit eivät pääse muiden käyttäjätilien kieliasetuksiin tai kotikansioihin, joten oletuksena käytetään englanninkielisiä nimiä, kun käyttäjätilejä tarkastellaan muilta tileiltä. Tämä ei koske jaettuja kansioita.

Tässä esimerkissä näytetään apple- ja orange-nimisten tilien sisällöt, kun käyttäjä on kirjautunut sisään nimellä apple. Huomaa, että orange-tilin Työpöytä sekä Asiakirjat-, Lataukset-, Kirjasto-, Elokuvat-, Musiikki- ja Kuvat-kansiot näkyvät englanniksi riippumatta siitä, mitä apple tai orange on valinnut Kieli ja alue -asetuksissa.