Tulostaminen AirPort-tukiasemaan Windows XP:stä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPort-tukiasemaan voi tulostaa Microsoft Windows XP:stä.

Ennen kuin aloitat:

• Lataa ja asenna Bonjour Windowsille.

• Asenna myös uusimmat tulostinohjaimet tulostinvalmistajan verkkosivustosta.

Jos tietokoneessa on Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, voit tulostaa USB-tulostimeen, joka on liitetty AirPort-tukiasemaan.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa Bonjourin ohjattu tulostimen asennus Windows XP:ssä valitsemalla Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Bonjour > Bonjourin ohjattu tulostimen asennus.

2. Klikkaa Seuraava.

No alt supplied for Image
  3. Valitse tulostin.

No alt supplied for Image
  4. Valitse tulostinohjain.

No alt supplied for Image
  5. Klikkaa Valmis.

No alt supplied for Image

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.