Tulostaminen AirPort-tukiasemaan Windows XP:stä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPort-tukiasemaan voi tulostaa Microsoft Windows XP:stä.

Ennen kuin aloitat:

• Lataa ja asenna Bonjour Windowsille.
  • Asenna myös uusimmat tulostinohjaimet tulostinvalmistajan verkkosivustosta.

Jos tietokoneessa on Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, voit tulostaa USB-tulostimeen, joka on liitetty AirPort-tukiasemaan.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa Bonjourin ohjattu tulostimen asennus Windows XP:ssä valitsemalla Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Bonjour > Bonjourin ohjattu tulostimen asennus.
  2. Valitse Seuraava.
  3. Valitse tulostin.
  4. Valitse tulostinohjain.
  5. Valitse Valmis.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.