Jos iTunes on estetty Windowsin palomuurissa

Windowsin palomuuri saattaa estää iTunesia käyttämästä internetiä, ellet lisää iTunesia poikkeuksiin.

Varmista seuraavien ohjeiden avulla, että iTunesia ei ole estetty Windows-tietokoneesi palomuurissa:

1. Paina Windows-näppäintä. Jos näppäimistössä ei ole Windows-näppäintä, paina ctrl- ja esc-näppäimiä.
  2. Klikkaa suurennuslasikuvaketta tai hakukenttää. Kirjoita hakukenttään firewall.cpl.
  3. Klikkaa firewall.cpl. Windowsin palomuuri -ikkuna avautuu.
  4. Windows 10 ja 8: klikkaa Salli sovelluksen tai ominaisuuden tietoliikenne Windowsin palomuurin läpi.
  5. Windows 7: klikkaa Salli ohjelman tai ominaisuuden läpäistä Windowsin palomuuri.
  6. Klikkaa Muuta asetuksia.
  7. Varmista, että iTunes on valittu sekä yksityisille että julkisille verkoille.
    Varmista, että Bonjour on valittu vain yksityisille verkoille.
  8. Jos ohjelmia ei ole luettelossa:
    Windows 10 ja 8: klikkaa Salli toinen sovellus.
    Windows 7: klikkaa Salli toinen ohjelma.
  9. Jos iTunesia ei ole luettelossa, klikkaa Selaa ja siirry sitten iTunes-ohjelmaan, joka on kansiossa C:\Program Files\iTunes\.
    Jos Bonjouria ei ole luettelossa, klikkaa Selaa ja siirry sitten mDNSResponderiin, joka on kansiossa C:\Program Files\Bonjour\.
  10. Kun olet valinnut jommankumman ohjelman, klikkaa Avaa.
  11. Windows 10 ja 8: klikkaa Lisää sovellus -ikkunassa Lisää.
    Windows 7: klikkaa Lisää ohjelma -ikkunassa Lisää.
  12. Windows 10 ja 8: klikkaa Sallitut sovellukset -ikkunassa OK.
    Windows 7: klikkaa Sallitut ohjelmat -ikkunassa OK.
  13. Sulje Windowsin palomuuri -ikkuna.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.