Macilla olevien DVD-elokuvien katsominen DVD-soittimella

DVD-soittimella voi toistaa DVD-levyjä tai tietokoneeseen tallennettuja DVD-elokuvatiedostoja.

DVD-levyn toistaminen

Jos Macissasi on sisäinen DVD-asema tai siinä käytetään Apple USB SuperDrivea, aseta DVD-levy asemaan. DVD-soitin avautuu automaattisesti.

Voit hallita toistoa tai käyttää DVD-valikoita näytöllä olevilla säätimillä. Muut toiminnot, kuten tekstitys, kuvaileva tekstitys ja käyttörajoitukset, ovat käytettävissä valikkorivillä. Voit käyttää myös välilyöntiä ja muita näppäinoikoteitä ja eleitä.

Maciin tallennetun DVD-elokuvatiedoston toistaminen

Jos Maciin on tallennettu DVD-mediaa:

1. Etsi ja avaa DVD-soitin Spotlightilla.
  2. Valitse DVD-soittimen valikkoriviltä Arkisto > Avaa DVD-media.
  3. Valitse VIDEO_TS-kansio, joka sisältää toistettavan videon, ja klikkaa sitten Avaa.