Äänilaitteen käyttöönotto Macissa tai musiikin suoratoisto Macista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit liittää äänilaitteita, kuten kaiuttimia, Maciin ja suoratoistaa musiikkia äänilaitteisiin, joita ei ole yhdistetty Maciin.

Äänilaitteen käyttöönotto Macissa

1. Asenna tarvittaessa laitteiden mukana toimitetut ohjelmistot (kuten ohjelmisto-ohjaimet). Heti käyttövalmiit äänilaitteet eivät tarvitse ohjelmistoajuria Macia varten.
  2. Liitä äänilaite Maciin.
  3. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ääni.
  4. Valitse Ääni sisään -välilehti ja sitten ääniliitäntä tai äänen linjatulo.

Äänen suoratoisto Macista

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.