Äänilaitteen käyttöönotto Macissa tai musiikin suoratoisto Macista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit liittää äänilaitteita, kuten kaiuttimia, Maciin ja suoratoistaa musiikkia äänilaitteisiin, joita ei ole yhdistetty Maciin.

Äänilaitteen käyttöönotto Macissa

1. Asenna tarvittaessa laitteiden mukana toimitetut ohjelmistot (kuten ohjelmisto-ohjaimet). Heti käyttövalmiit äänilaitteet eivät tarvitse ohjelmistoajuria Macia varten.
  2. Liitä äänilaite Maciin.
  3. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ääni.
  4. Valitse Ääni sisään -välilehti ja sitten ääniliitäntä tai äänen linjatulo.

Äänen suoratoisto Macista

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.