Exchange ActiveSyncin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun lisäät Exchange ActiveSync -tilin, voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot iOS-laitteesi kanssa.

Lisää Exchange-tili

Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit > Lisää tili > Exchange.

Lisää osoitteesi

Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava. Voit antaa myös tilin kuvauksen.

Muodosta yhteys Exchange Serveriin

Valitse sähköpostiosoitteen antamisen jälkeen Kirjaudu sisään tai Määritä käsin.

Napauta Kirjaudu sisään, jos haluat etsiä Exchange-tilisi tiedot automaattisesti. Jos tililläsi on käytössä moderni todennus, sinut ohjataan suorittamaan mukautetun todennuksen työnkulkuvaiheet.

Napauta Määritä käsin, jos haluat määrittää tilisi perustodennuksella. Anna salasanasi ja napauta sitten Seuraava. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan lisää palvelintietoja, jotka saat Exchange Server -ylläpitäjältä.

Synkronoi sisältö

Voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Exchange-asetusten muokkaaminen

Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit ja valitse Exchange-tilisi. Voit myös määrittää automaattiset poissaolovastaukset sekä muokata sitä, kuinka usein Mail synkronoi sähköpostit. Jos haluat muuttaa lisäasetuksia, napauta tilisi nimeä, niin voit muuttaa muun muassa SSL- ja S/MIME-asetuksia.

Lisätietoja

Lue lisätietoja iOS:n käyttöönotosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.