Exchange ActiveSyncin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun lisäät Exchange ActiveSync -tilin, voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot langattomasti iOS-laitteesi kanssa.

Lisää Exchange-tili

Napauta Asetukset > Tilit ja salasanat > Lisää tili > Exchange.

Lisää osoitteesi

Anna sähköpostiosoitteesi. Voit antaa myös tilin kuvauksen.

Yhdistä Exchange Serveriin

Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi, voit yhdistää Exchange Serveriin joko valitsemalla Määritä käsin tai Kirjaudu sisään.

Jos valitset Määritä käsin, voit ottaa Exchange-tilin käyttöön perustodennuksella. Syötä sähköpostisi salasana. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan lisää palvelintietoja.

Jos valitset Kirjaudu sisään, sähköpostiosoitteesi lähetetään Microsoftille Exchange-tilisi tietojen tarkastusta varten. Jos tililläsi on käytössä monimenetelmäinen todennus, sinut ohjataan suorittamaan mukautetun todennuksen työnkulkuvaiheet. Lue lisätietoja Microsoftin modernista varmennuksesta.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Exchange Server -ylläpitäjääsi.

Synkronoi sisältö

Voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Exchange-asetusten muokkaaminen

Napauta Asetukset > Tilit ja salasanat ja valitse Exchange-tilisi. Voit myös määrittää automaattiset poissaolovastaukset sekä muokata sitä, kuinka usein Mail synkronoi sähköpostit. Lisäksi voit muuttaa lisäasetuksia, kuten SSL:n ja S/MIMEn, napauttamalla tilisi nimeä.

Lisätietoja

Lue lisätietoja iOS:n käyttöönotosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.