Exchange ActiveSyncin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun lisäät Exchange ActiveSync -tilin, voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot iOS-laitteesi kanssa.

Lisää Exchange-tili

Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit > Lisää tili > Exchange.

Lisää osoitteesi

Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava. Voit antaa myös tilin kuvauksen.

Muodosta yhteys Exchange Serveriin

Valitse sähköpostiosoitteen antamisen jälkeen Kirjaudu sisään tai Määritä käsin.

Napauta Kirjaudu sisään, jos haluat etsiä Exchange-tilisi tiedot automaattisesti. Jos tililläsi on käytössä moderni todennus, sinut ohjataan suorittamaan mukautetun todennuksen työnkulkuvaiheet.

Napauta Määritä käsin, jos haluat määrittää tilisi perustodennuksella. Anna salasanasi ja napauta sitten Seuraava. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan lisää palvelintietoja, jotka saat Exchange Server -ylläpitäjältä.

Synkronoi sisältö

Voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Exchange-asetusten muokkaaminen

Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit ja valitse Exchange-tilisi. Voit myös määrittää automaattiset poissaolovastaukset sekä muokata sitä, kuinka usein Mail synkronoi sähköpostit. Jos haluat muuttaa lisäasetuksia, napauta tilisi nimeä, niin voit muuttaa muun muassa SSL- ja S/MIME-asetuksia.

Lisätietoja

Lue lisätietoja iOS:n käyttöönotosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.