Exchange ActiveSyncin ottaminen käyttöön iPhonessa tai iPadissa

Kun lisäät Exchange ActiveSync -tilin, voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot iOS-laitteesi kanssa.

Lisää Exchange-tili

Napauta Asetukset > Mail > Lisää tili > Microsoft Exchange.

Jos olet lisäämässä toista tiliä, napauta Tilit > Lisää tili.

Anna sähköpostiosoite

Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava. Voit antaa myös tilin kuvauksen.

Exchange-tilin lisääminen Asetuksissa

Muodosta yhteys Exchange Serveriin

Valitse sähköpostiosoitteen antamisen jälkeen Kirjaudu sisään tai Määritä käsin.

Napauta Kirjaudu sisään, jos haluat etsiä Exchange-tilisi tiedot automaattisesti. Jos tilisi käyttää modernia todennusta, sinua opastetaan mukautetun todennuksen suorittamisessa.

Napauta Määritä käsin, jos haluat määrittää tilin perustodennuksen avulla. Anna salasana ja napauta sitten Seuraava. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan lisää palvelintietoja, jotka saat Exchange Server -ylläpitäjältä.

Exchange-tilin tietonäyttö asetuksissa

Synkronoi sisältö

Voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Exchange-tilin määritysnäyttö asetuksissa

Muokkaa Exchange-asetuksia

Napauta Asetukset > Mail > Tilit ja valitse sitten Exchange-tili. Voit myös määrittää automaattiset poissaolovastaukset sekä muokata sitä, kuinka usein Mail synkronoi sähköpostit. Jos haluat muuttaa lisäasetuksia, napauta tilisi nimeä, niin voit muuttaa muun muassa SSL- ja S/MIME-asetuksia.

Lisätietoja

Lue lisätietoja iOS:n käyttöönotosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.