Silmukkahakemiston rakentaminen uudelleen GarageBand 6:ssa tai aiemmassa

Joskus silmukkahakemisto saattaa muuttua käyttökelvottomaksi ja se on rakennettava uudelleen.

Jos näin käy, seuraavia oireita saattaa esiintyä:

• Silmukkaselainta avattaessa näyttöön tulee Apple Loop -silmukoita ei löytynyt -ilmoitus.
  • Silmukkaselaimen painikkeet näkyvät himmennettyinä, eikä selaimessa näy silmukoita.
  • Apple Loop -silmukoihin liittyy muita ongelmia.

Rakenna hakemistotiedostot uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään ylläpitäjän tiliä käyttäen.
  2. Jos GarageBand on auki, sulje se.
  3. Osoita Finder-kuvaketta Dockissa.
  4. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.
  5. Kirjoita hakemiston sijainti (lisätietoja on tässä artikkelissa).
  6. Osoita Siirry-painiketta.
  7. Vedä kaikki "Search Index" -tiedostot Apple Loops -hakemistokansiosta roskakoriin. (Tiedostot rakennetaan myöhemmin uudelleen.)
  8. Avaa GarageBand.
  9. Osoita Silmukkaselain-painiketta. Näyttöön saattaa tulla Apple Loop -silmukoita ei löytynyt -viesti.
  10. Osoita Finder-kuvaketta Dockissa.
  11. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.
  12. Kirjoita hakemiston sijainti (lisätietoja on tässä artikkelissa).
  13. Osoita Siirry-painiketta.
  14. Etsi Apple Loops -kansio ja vedä se Finderista GarageBandin silmukkaselaimeen.
  15. Toista vaiheet 11–14 ja tarkista kaikki mahdolliset silmukkasijainnit tämän artikkelin mukaisesti.

Viimeisessä vaiheessa Apple Loops -kansio indeksoidaan uudelleen. Jos GarageBand Jam Pack on asennettu, toista viimeinen vaihe GarageBand Jam Pack -kansion Apple Loop -silmukoille.