FaceTime-kamera: "Kamera on toisen ohjelman käytössä" -viesti

FaceTime-kamera voi olla vain yhden ohjelman käytössä kerrallaan. Kamera on toisen ohjelman käytössä -viesti saattaa näkyä, kun yrität soittaa videopuhelun.

Jos yllä oleva viesti tulee näkyviin, toimi seuraavasti:

1. Lopeta kaikki FaceTime-kameraa käyttävät ohjelmat. Jos et tiedä, mitkä ohjelmat käyttävät FaceTime-kameraa, lopeta kaikki auki olevat ohjelmat. FaceTime-kameraa voivat käyttää esimerkiksi iChat-, iMessage- ja PhotoBooth-ohjelmat.
  2. Avaa vain yksi ohjelma ja käytä FaceTime-kameraa.
  3. Jos ongelma toistuu ja käytät ulkoista kameraa, irrota liitäntäkaapeli tietokoneesta ja kamerasta. Odota muutama sekunti ja liitä kaapeli takaisin kameraan ja tietokoneeseen tiukasti (ei kuitenkaan väkisin).

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai alueilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.