FaceTime-kamera: "Kamera on toisen ohjelman käytössä" -viesti

FaceTime-kamera voi olla vain yhden ohjelman käytössä kerrallaan. Kamera on toisen ohjelman käytössä -viesti saattaa näkyä, kun yrität soittaa videopuhelun.

Jos yllä oleva viesti tulee näkyviin, toimi seuraavasti:

1. Lopeta kaikki FaceTime-kameraa käyttävät ohjelmat. Jos et tiedä, mitkä ohjelmat käyttävät FaceTime-kameraa, lopeta kaikki auki olevat ohjelmat. FaceTime-kameraa voivat käyttää esimerkiksi iChat-, iMessage- ja PhotoBooth-ohjelmat.

2. Avaa vain yksi ohjelma ja käytä FaceTime-kameraa.

3. Jos ongelma toistuu ja käytät ulkoista kameraa, irrota liitäntäkaapeli tietokoneesta ja kamerasta. Odota muutama sekunti ja liitä kaapeli takaisin kameraan ja tietokoneeseen tiukasti (ei kuitenkaan väkisin).

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.