Airport Time Capsulen, Airport Extremen ja Airport Expressin USB-portin käyttötarkoitukset

AirPort Time Capsulen, AirPort Extreme -tukiaseman ja AirPort Expressin USB-portti on tarkoitettu vain tässä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden USB-laitteiden (esimerkiksi laajakaistamodeemien, kaiuttimien tai näppäimistöjen) kanssa.

AirPort Time Capsule 802.11ac ja AirPort Time Capsule 802.11n (1.–4. sukupolvi):

• Omaa virtalähdettä käyttävä USB-kovalevy

• USB-tulostin

• USB-keskitin, jonka avulla voidaan yhdistää useita USB-kovalevyjä ja/tai tulostimia.

AirPort Extreme 802.11ac ja AirPort Extreme 802.11n (1.–5. sukupolvi):

• Omaa virtalähdettä käyttävä USB-kovalevy

• USB-tulostin

• USB-keskitin, jonka avulla voidaan yhdistää useita USB-kovalevyjä ja/tai tulostimia.

AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi) ja AirPort Express 802.11n (1. sukupolvi):

• USB-tulostin

Lisätietoja

Laajakaistamodeemia koskeva huomautus

Käytä Ethernetiä laajakaistamodeemin, kuten kaapeli- tai DSL-modeemin, yhdistämiseen. Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää laajakaistaliittymissä USB-modeemeita, tiedustele heiltä vaihtoehtoista ratkaisua.