Kalentereiden tuonti iCaliin Microsoft Entouragesta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iCaliin voi tuoda kalentereita Microsoft Entouragesta.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
  1. Avaa iCal.
  2. Valitse Arkisto-valikosta Tuo.
  3. Valitse Tuo Entourage-dataa -asetus.
  4. Valitse Tuo.

Vinkki: Jos kalenteritiedosto on suuri ja sisältää useita toistuvia tapahtumia, sen tuonti saattaa kestää tunnin tai pidempään. Kun iCal tuo tiedostoa, ruudulla näkyy pyörivä levykohdistin, joka tarkoittaa, että sinun pitää odottaa. Kun tiedosto on tuotu, kohdistin muuttuu taas osoittimeksi, ja voit käyttää iCalin muita ominaisuuksia.

iCal ei tuo Entouragen juhlapyhiä, koska iCalissa on omat juhlapyhätiedostot. Entourage-tehtävät tuodaan tehtäväkohteina.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.