iTunesin valikkokielen vaihtaminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit vaihtaa iTunesin navigointipainikkeiden, välilehtien ja muiden elementtien kieltä.

Voit vaihtaa iTunesin valikkokohteiden, navigoinnin ja muiden näytön elementtien kieltä. Macissa tämä liittyy järjestelmän kieleen. Windows-tietokoneessa iTunesissa näkemääsi kieltä hallitaan sovelluksesta. Voit vaihtaa myös iTunes Store -videoiden äänikielen tai tekstityskielen. Elokuvien valittavissa olevat kielivaihtoehdot saattavat olla erilaisia. Tämä riippuu siitä, mitä sisällöntarjoaja sisällyttää ostokseen.

Kielen vaihtaminen Macissa

Voit vaihtaa iTunesin ja muiden ohjelmien näyttökielen asettamalla kielen Järjestelmäasetukset-ikkunassa. Tämä asettaa Macin valikoiden ja valintaikkunoiden näyttökielen myös iTunesissa.

1. Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Kieli ja alue.
  3. Macisi käytettävissä olevat kielet näkyvät Ensisijaiset kielet -kohdassa. Klikkaa iTunesin näyttökieleksi haluamaasi kieltä, pidä sitä painettuna ja vedä se luettelon alkuun.
  4. Jos haluamaasi kieltä ei näy, klikkaa Ensisijaiset kielet -luettelon alla olevaa +-painiketta. Valitse haluamasi kieli ja klikkaa Lisää.
  5. Jos haluat asettaa uuden kielen ensisijaiseksi kieleksi, klikkaa haluamaasi kieltä ja vedä se luettelon alkuun tai klikkaa pyydettäessä lisätyn kielen käyttövaihtoehtoa.
  6. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna ja valitse Käynnistä uudelleen nyt.

iTunesin kielen vaihtaminen Windows-tietokoneessa

Voit vaihtaa iTunesin näyttökielen Windows-tietokoneessa asettamalla kielen iTunesin Asetukset-ikkunan Yleiset-välilehdessä. Tämä asettaa iTunesin valikoiden ja valintaikkunoiden näyttökielen.

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Valitse näytön alalaidan Kieli-valikosta kieli, jota haluat käyttää iTunesin näyttökielenä.
  5. Klikkaa OK.
  6. Lopeta iTunes ja avaa se uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.