Jos iTunesin Windows-version asentaminen tai päivittäminen ei onnistu

Jos et voi asentaa iTunesia Windows-tietokoneeseen tai näet ohjelmiston asentamisen jälkeen virhe 2 ‑viestin tai viestin, jonka mukaan Applen appitukea ei löytynyt, noudata alla olevia ohjeita.

Varmista, että olet kirjautunut tietokoneeseen järjestelmänvalvojana

Jos et ole varma, onko sinulla järjestelmänvalvojan tili, lue, miten voit kirjautua sisään järjestelmänvalvojana.

Saat lisäohjeita myös tietokoneen ohjejärjestelmästä, ottamalla yhteyttä organisaatiosi IT-osastoon tai käymällä osoitteessa support.microsoft.com.

Asenna Microsoft Windowsin uusimmat päivitykset

Lataa uusimmat päivitykset Microsoft Windows Update -verkkosivustosta.

Jos et voi asentaa päivityksiä, hanki lisäohjeita tietokoneen ohjejärjestelmästä, ottamalla yhteyttä IT-osastoosi tai käymällä osoitteessa support.microsoft.com.

Lataa iTunesin uusin tuettu versio Microsoft Storesta

Siirry Microsoft Storeen ja lataa iTunesin uusin Windows 10 -versio

Kun olet ladannut iTunesin, voit tarkistaa iTunesin päivitykset Microsoft Storesta.

Jos et voi ladata tai päivittää iTunesia Microsoft Storessa, pyydä Microsoftilta apua.

Poista ristiriitoja aiheuttavat ohjelmistot käytöstä

Jotkin taustaprosessit saattavat aiheuttaa ongelmia, jotka estävät iTunesin kaltaisten appien asentumisen.

Jos tietokoneeseen on asennettu tietoturvaohjelmisto ja iTunesin Windows-version asentamisessa on ongelmia, tietoturvaohjelmisto täytyy ehkä poistaa käytöstä tai poistaa kokonaan, jotta ongelmat voidaan ratkaista.

Käynnistä tietokone uudelleen

Yritä asentaa iTunes uudelleen, kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen.

Lisäohjeet

Jos et voi ratkaista ongelmaa tämän artikkelin ohjeiden avulla, löydät ehkä ratkaisun etsimällä sitä Microsoftin tukisivustosta.