Apple TV Remoten käyttöönotto iPhonessa tai iPadissa

Voit hallita Apple TV:tä tai AirPlay-yhteensopivaa älytelevisiota iPhonen tai iPadin Ohjauskeskuksessa olevalla Apple TV Remotella.

Apple TV Remoten käyttöönotto Ohjauskeskuksessa

Apple TV Remoten lisääminen Ohjauskeskukseen

Jos et pysty ottamaan Apple TV Remotea käyttöön

Apple TV Remote -kaukosäätimen käyttöönotto Ohjauskeskuksessa

1. Avaa ohjauskeskus:

• Jos käytössäsi on iPhone X tai sitä uudempi tai iPad, pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.

• iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.

2. Napauta Apple TV Remote -painikettaTV Remote -painike. Jos Apple TV Remote ‑painike ei tule näkyviin, lisää Apple TV Remote Ohjauskeskukseen.

Apple TV Remote ‑painike näkyy iPhonen Ohjauskeskuksen alareunassa
  3. Napauta Apple TV:tä tai äly-TV:tä listalta.

4. Syötä pyydettäessä nelinumeroinen pääsykoodi iPhoneen tai iPadiin näytössä näkyvien ohjeiden mukaan. Jos käytössäsi on Apple TV (3. sukupolvi), syötä nelinumeroinen salasana Apple TV:hen Siri Remotella tai Apple TV Remotella.

Syötä pääsykoodi ‑näyttö näkyy iPhonen Apple TV Remote ‑näytössä

Kun käytät Apple TV Remote ‑kaukosäädintä Ohjauskeskuksessa, voit nostaa tai laskea Apple TV:n äänenvoimakkuutta iPhonen tai iPadin äänenvoimakkuuspainikkeilla, jos Apple TV:hen on liitetty HomePod, soundbar tai muu AirPlay-yhteensopiva kaiutin. Jos Apple TV:hen ei ole liitetty HomePodia, soundbaria tai muuta AirPlay-yhteensopivaa kaiutinta, käytä television mukana toimitetun kaukosäätimen äänenvoimakkuuspainikkeita.

Apple TV Remoten lisääminen Ohjauskeskukseen

1. Avaa Asetukset iPhonessa tai iPadissa.

2. Valitse Ohjauskeskus.

3. Napauta Apple TV Remoten vieressä olevaa Lisää-painikettaLisää-painike.

Apple TV Remoten vieressä oleva Lisää-painike näkyy korostettuna Lisää säätimiä ‑kohdassa

Jos haluat käyttää Apple TV Remotea AirPlay-yhteensopivan äly-TV:n kanssa, lisää äly-TV:si Koti-appiin ja määritä se huoneeseen.

Ohjauskeskuksen Apple TV Remote toimii vain Apple TV 4K:n, Apple TV HD:n, Apple TV:n (3. sukupolvi) ja AirPlay-yhteensopivien äly-TV:iden kanssa.

Jos et pysty ottamaan Apple TV Remotea käyttöön

Kokeile seuraavia ohjeita. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen, tarvitsetko lisäohjeita.

1. Tarkista, että iPhone tai iPad on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Apple TV tai AirPlay-yhteensopiva älytelevisio. Siirry iOS- tai iPadOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Wi-Fi. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Verkko.

2. Varmista, että iPhone tai iPad on päivitetty iOS:n tai iPadOS:n viimeisimpään versioon ja että Apple TV:si on päivitetty tvOS:n viimeisimpään versioon.

3. Käynnistä Apple TV tai AirPlay-yhteensopiva äly-TV uudelleen. Kokeile myös käynnistää iPhone tai iPad uudelleen.

4. Jos et vieläkään pysty määrittämään Apple TV Remotea, ota yhteyttä Apple-tukeen.