Apple TV Remoten ottaminen käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Ohjauskeskuksen Apple TV Remotella voit hallita Apple TV:tä tai AirPlay 2 -yhteensopivaa äly-TV:tä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Apple TV Remote -kaukosäätimen lisääminen Ohjauskeskukseen

Jos haluat käyttää Apple TV Remotea AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:n kanssa, lisää äly-TV:si Koti-appiin ja määritä se huoneeseen.

Apple TV Remote iPhonen Ohjauskeskuksessa.

Apple TV Remote -kaukosäätimen ottaminen käyttöön Ohjauskeskuksessa

1. Avaa Ohjauskeskus:
    • iPhone X tai sitä uudempi tai iPad, jossa on uusin iPadOS-versio: pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Apple TV Remote.
  3. Napauta Apple TV:tä tai äly-TV:tä listalta.
  4. Syötä pyydettäessä nelinumeroinen salasana iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin näytössä näkyvien ohjeiden mukaan. Jos käytössäsi on Apple TV (3. sukupolvi), syötä nelinumeroinen salasana Apple TV:hen Siri Remote- tai Apple TV Remote -kaukosäätimellä.

Ohjauskeskuksen Apple TV Remote toimii vain Apple TV 4K:n, Apple TV HD:n, Apple TV:n (3. sukupolvi) ja AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:n kanssa.

Näin saat apua

Jos et pysty ottamaan Apple TV Remotea käyttöön Ohjauskeskuksessa, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Tarkista, että iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla on käytössä sama Wi-Fi-verkko kuin Apple TV:llä tai AirPlay 2 -yhteensopivalla äly-TV:llä. Siirry iOS- tai iPadOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Wi-Fi. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Verkko.
  2. Varmista, että iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi on päivitetty iOS:n tai iPadOS:n viimeisimpään versioon ja Apple TV:si on päivitetty tvOS:n viimeisimpään versioon.
  3. Käynnistä Apple TV tai AirPlay 2 -yhteensopiva äly-TV uudelleen. Kokeile myös käynnistää iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.
  4. Jos et vieläkään pysty määrittämään Apple TV Remotea, ota yhteyttä Apple-tukeen.