Takuuseen tai AppleCare-sopimukseen liittyvien tietojen etsiminen

Tarkista, kuuluuko laitteesi takuun piiriin, ja katso, mitä korjauksia ja tukea takuuseen kuuluu. Tai etsi sopimuksen numero, ostotosite ja viimeinen voimassaolopäivä.

Tarkista, kuuluuko laitteesi AppleCare-sopimuksen tai Applen rajoitetun takuun piiriin

1. Siirry osoitteeseen checkcoverage.apple.com

2. Kirjoita laitteen sarjanumero.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Voit myös katsoa osoitteesta mysupport.apple.com Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja valitse sitten laitteesi. Lue, mitä voit tehdä, jos tiedot ovat virheellisiä tai et näe AppleCare-sopimusta.

Katso, mitä sopimus kattaa

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.

2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

3. Valitse laite. Voit nähdä tiedot tuesta, johon olet oikeutettu – mukaan lukien laitteistokorjaukset ja tekninen tuki.

Voit katsoa kattavuustiedot myös iPhonen tai iPadin Asetukset-apista. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta Yleiset ja sitten Tietoja.

3. Napauta Kattavuus. Voit tarkastella lisätietoja napauttamalla laitetta.

Tarkista, milloin takuu päättyy

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.

2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

3. Valitse laite. Päättymispäivä näkyy muiden takuun tietojen yhteydessä.

Katso sopimuksen numero tai takuutodistus

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.

2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

3. Valitse laite.

4. Klikkaa Näytä takuutodistus. Jos et näe takuutodistustasi, varmista, että olet määrittänyt Apple ID -tunnuksellesi kaksiosaisen todennuksen.