AirPort-tukiasemat: Ekvivalentin verkkosalasanan hankkiminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPort-tukiasemalle hankitaan ekvivalentti verkkosalasana.

Artikkelissa Liittyminen salattuun langattomaan verkkoon kerrotaan, milloin ekvivalenttia verkkosalasanaa tulee käyttää. Voit myös poistaa ekvivalentin verkkosalasanan tarpeen valitsemalla paremman salasanan.

Ennen kuin aloitat

1. Sinun on tiedettävä tukiaseman salasana.

2. Tukiasemaan on muodostettava yhteys Mac OS X:stä tai Windows-tietokoneesta, jossa on Windows XP tai uudempi.

3. Windowsissa täytyy olla asennettuna AirPort-työkalun uusin Windows-versio.

Salasanan hankkiminen

Jos käytössä on AirPort-työkalu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa AirPort-työkalu Mac OS X:ssä valitsemalla Ohjelmat/Lisäohjelmat tai Windowsissa valitsemalla Käynnistä-valikko > Kaikki ohjelmat > AirPort.

2. Valitse tukiasema luettelosta.

3. Määritä tukiasema manuaalisesti (paina komento-L tai valitse Tukiasema-valikosta Manuaaliset asetukset).

4. Valitse Tukiasema-valikosta Ekvivalentti verkkosalasana.

• No alt supplied for Image
  5. Korosta valintaikkunassa oleva teksti, jotta voit kopioida ja sijoittaa sen.

• No alt supplied for Image

Jos käytössä on AirPortin hallintatyökalu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa AirPortin hallintatyökalu Mac OS X:ssä valitsemalla Ohjelmat/Lisäohjelmat tai Windowsissa valitsemalla Käynnistä-valikko > Kaikki ohjelmat > AirPort.

2. Valitse tukiasema luettelosta.

3. Osoita Määritä.

4. Anna tukiaseman salasana pyydettäessä.

5. Osoita ikkunan ylälaidassa Salasana-kuvaketta.

No alt supplied for Image

Näyttöön tulee ikkuna, jossa on verkon ekvivalentti salasana verkon tukiasemalle.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.