AirPort-tukiasemat: Ekvivalentin verkkosalasanan hankkiminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPort-tukiasemalle hankitaan ekvivalentti verkkosalasana.

Artikkelissa Liittyminen salattuun langattomaan verkkoon kerrotaan, milloin ekvivalenttia verkkosalasanaa tulee käyttää. Voit myös poistaa ekvivalentin verkkosalasanan tarpeen valitsemalla paremman salasanan.

Ennen kuin aloitat

1. Sinun on tiedettävä tukiaseman salasana.
  2. Tukiasemaan on muodostettava yhteys Mac OS X:stä tai Windows-tietokoneesta, jossa on Windows XP tai uudempi.
  3. Windowsissa täytyy olla asennettuna AirPort-työkalun uusin Windows-versio.

Salasanan hankkiminen

Jos käytössä on AirPort-työkalu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa AirPort-työkalu Mac OS X:ssä valitsemalla Ohjelmat/Lisäohjelmat tai Windowsissa valitsemalla Käynnistä-valikko > Kaikki ohjelmat > AirPort.
  2. Valitse tukiasema luettelosta.
  3. Määritä tukiasema manuaalisesti (paina komento-L tai valitse Tukiasema-valikosta Manuaaliset asetukset).
  4. Valitse Tukiasema-valikosta Ekvivalentti verkkosalasana.
  5. Korosta valintaikkunassa oleva teksti, jotta voit kopioida ja sijoittaa sen.

Jos käytössä on AirPortin hallintatyökalu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa AirPortin hallintatyökalu Mac OS X:ssä valitsemalla Ohjelmat/Lisäohjelmat tai Windowsissa valitsemalla Käynnistä-valikko > Kaikki ohjelmat > AirPort.
  2. Valitse tukiasema luettelosta.
  3. Osoita Määritä.
  4. Anna tukiaseman salasana pyydettäessä.
  5. Osoita ikkunan ylälaidassa Salasana-kuvaketta.

Näyttöön tulee ikkuna, jossa on verkon ekvivalentti salasana verkon tukiasemalle.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.