iMac (alkuvuosi 2008): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, minkätyyppistä muistia iMac (alkuvuosi 2008) -tietokoneen kanssa voi käyttää.

iMac (alkuvuosi 2008) -tietokoneessa on kaksi koneen pohjassa sijaitsevaa SDRAM-muistipaikkaa. Tietokoneessa on ostettaessa vähintään 1 gigatavu DDR2 SDRAM -muistia, joka on asennettu yhteen muistipaikkaan.

Tietokoneeseen voi asentaa RAM-muistia enintään 4 gigatavua (yksi 2 gigatavun SO-DIMM-moduuli kussakin muistipaikassa).

Voit käyttää mitä tahansa SO-DIMM-moduulia, joka täyttää seuraavat vaatimukset:

• PC2-6400
  • puskuroimaton
  • ei-pariteetti
  • 200-nastainen
  • 800 MHz
  • DDR2 SDRAM.

Voit käyttää 1 tai 2 gigatavun RAM-moduuleja kussakin muistipaikassa.

iMac (alkuvuosi 2008) -tietokone ei tue DIMM-moduuleja, joilla on jokin seuraavista ominaisuuksista:

• rekisteröity tai puskuroitu
  • PLL:t
  • ECC
  • pariteetti
  • EDO RAM.

Noudata aina kirjallisia muistinpäivitysohjeita. Älä koskaan yritä irrottaa ruuveja, joita ei mainita lisämuistin asennusohjeissa.

Lisätietoja

Lisätietoja muistin lisäämisestä iMaciin (alkuvuosi 2008) on tässä artikkelissa.