iTunes Storen varoitusviestien nollaaminen

Jos olet poistanut iTunes Storen varoitusviestit käytöstä, voit ottaa ne takaisin käyttöön.

Kun olet nollannut iTunes Storen varoitusviestit, vastaanotat kaikki iTunesin varoitusviestit ostaessasi ja ladatessasi tuotteita iTunes Storesta. Voit nollata viestit noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Näytä tili.

Toimi Tilitiedot-sivulla seuraavasti:

1. Vieritä sivun alalaitaan.
  2. Klikkaa Nollaa kaikki ostamisen ja lataamisen varoitukset -kohdan oikealla puolella Nollaa.

3. Klikkaa Valmis.