Tietoja iPhonen, iPadin ja iPodin lisävarusteista

iPhone ja iPad käyttävät samaa telakkaliitäntää kuin iPod, joten asianmukaisesti suunniteltuja lisävarusteita voidaan käyttää sekä iPhonen, iPadin että iPodin kanssa.

iPodia varten on suunniteltu tuhansia lisävarusteita, mutta ne eivät kaikki ole vielä yhteensopivia kaikkien laitteiden kanssa. Tässä artikkelissa käsitellään iPhonen, iPodin ja iPadin lisävarusteita sekä annetaan tietoja lisävarusteisiin ja vastaanottoon liittyvien ongelmien vianmääritykseen.

Apple on laatinut erityiset yhteensopivuusvaatimukset lisävarusteiden valmistajille, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Yhteensopiviksi valmistettujen ja vahvistettujen tuotteiden pakkauksessa on Made for -merkintä. Kun ostat muun valmistajan lisävarustetta laitettasi varten, etsi lisävarusteita, jotka ovat saaneet laitekohtaisen Made for -merkinnän (ks. alla).

Made for iPod tarkoittaa, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu nimenomaan iPodiin yhdistämistä varten. Kehittäjä on myös vahvistanut lisävarusteen Applen suorituskykystandardien mukaiseksi.

Made for iPhone tarkoittaa, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu nimenomaan iPhoneen yhdistämistä varten. Kehittäjä on myös vahvistanut lisävarusteen Applen suorituskykystandardien mukaiseksi.

Made for iPad tarkoittaa, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu nimenomaan iPadiin yhdistämistä varten. Kehittäjä on myös vahvistanut lisävarusteen Applen suorituskykystandardien mukaiseksi.

Made for iPod/iPhone/iPad tarkoittaa, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu nimenomaan iPhone-, iPad- ja iPod-malleihin yhdistämistä varten. Kehittäjä on myös vahvistanut lisävarusteen Applen suorituskykystandardien mukaiseksi.

Vastaanottoon ja häiriöihin liittyvien ongelmien vianmääritys

Kun monia nykyisiä Made for iPod -merkinnällä varustettuja iPod-lisävarusteita käytetään iPhonen kanssa, äänen häiriöt ovat mahdollisia. Kun iPhone liitetään tällaiseen lisävarusteeseen, iPhone saattaa varoittaa, että lisävarustetta ei ole optimoitu iPhonea varten. Lentokonetilan avulla lisävarustetta voidaan käyttää ilman mahdollisia häiriöihin liittyviä ongelmia. Lentokonetila poistaa käytöstä iPhonen langattomat ominaisuudet.

Huomautus: Kun laite on lentokonetilassa, puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen sekä tiettyjen langatonta viestintää vaativien ominaisuuksien käyttö ei onnistu. Lisätietoja lentokonetilasta on tässä artikkelissa.

Lisäksi tietyt lisävarusteet saattavat vaikuttaa iPhonen langattomaan suorituskykyyn. iPhonen ja yhdistetyn lisävarusteen suuntaaminen uudelleen tai siirtäminen saattaa parantaa langatonta suorituskykyä.

Jos häiriöt tai vastaanottoon liittyvät ongelmat jatkuvat, tarkista lisävarusteen valmistajalta, mitä iPhone-malleja lisävaruste tukee.

Lisätietoja lisävarusteiden vianmäärityksestä on tässä artikkelissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.