Tietoja Made for iPhone-, iPad- ja iPod touch ‑lisälaitteista

Made for iPhone-, Made for iPad- ja Made for iPod ‑tuotteet ovat todistetusti yhteensopivia iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa.

Lue lisätietoja iPhone-, iPad- ja iPod touch ‑lisälaitteiden eri luokista.

Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi Apple on luonut yhteensopivuusvaatimukset lisälaitevalmistajille. Yhteensopiviksi suunniteltujen ja sertifioitujen lisälaitteiden paketissa on Made for ‑merkki. Jos ostat muun valmistajan lisälaitteita ja haluat varmistaa, että lisälaite on yhteensopiva laitteesi kanssa, etsi lisälaitteita, joissa on laitteeseesi liittyvä Made for ‑merkintä.

Made for iPhone tarkoittaa, että elektroninen lisälaite on suunniteltu yhdistettäväksi erityisesti iPhoneen ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykystandardien mukaisesti.

Made for iPhone ‑merkki

Made for iPad tarkoittaa, että elektroninen lisälaite on suunniteltu yhdistettäväksi erityisesti iPadiin ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykystandardien mukaisesti.

Made for iPad ‑merkki

Made for iPod tarkoittaa, että elektroninen lisälaite on suunniteltu yhdistettäväksi erityisesti iPodiin ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykystandardien mukaisesti.

Made for iPod ‑merkki

Made for iPhone/iPad/iPod tarkoittaa, että elektroninen lisälaite on suunniteltu yhdistettäväksi erityisesti iPhoneen, iPadiin ja iPodiin ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykystandardien mukaisesti.

Made for iPhone/iPad/iPod ‑merkki

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.