Toisen iTunes-kirjastotiedoston avaaminen tai uuden kirjastotiedoston luominen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda uuden iTunes-kirjaston tai vaihtaa kirjastoa, jotta voit korjata käynnistysongelmia tai jakaa tietokoneesi saman talouden muiden jäsenten kanssa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Toisen iTunes-kirjastotiedoston luominen tai valitseminen

Uuden iTunes-kirjaston käyttämisestä saattaa olla apua käynnistysongelmien rajaamisessa tai korjaamisessa. Voit myös luoda erillisiä iTunes-kirjastoja, jos jaat tietokoneesi muiden saman talouden jäsenten kanssa.

Seuraavien ohjeiden avulla voit luoda tai valita toisen iTunes-kirjastotiedoston Macissa tai Windows-tietokoneessa.

Mac

1. Jos iTunes on käynnissä, sulje se.
  2. Pidä optionäppäintä painettuna, kun avaat iTunesin.
  3. Näet viestin, jossa lukee Valitse iTunes-kirjasto. Valitse Luo kirjasto tai Valitse kirjasto sen mukaan, mitä haluat tehdä.

Windows

1. Jos iTunes on käynnissä, sulje se.
  2. Pidä vaihtonäppäintä painettuna. Valitse sitten Aloitus-valikosta Kaikki ohjelmat > iTunes > iTunes.
  3. Näet viestin, jossa lukee Valitse iTunes-kirjasto. Valitse Luo kirjasto tai Valitse kirjasto sen mukaan, mitä haluat tehdä.

Jos et näe viestiä, yritä uudelleen. Muista pitää Macissa optionäppäintä ja Windowsissa vaihtonäppäintä painettuna.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.