iMac (vuoden 2007 puoliväli): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, minkä tyyppistä muistia iMac (vuoden 2007 puoliväli) -tietokoneiden kanssa voi käyttää:

• iMac (20-tuumainen, vuoden 2007 puoliväli)
  • iMac (24-tuumainen, vuoden 2007 puoliväli)
Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iMac (vuoden 2007 puoliväli) -tietokoneen pohjassa on kaksi SDRAM-muistipaikkaa. Tietokoneessa on ostettaessa vähintään 1 gigatavu DDR2 SDRAM -muistia asennettuna yhteen muistipaikkaan. Tietokoneeseen voi asentaa RAM-muistia enintään 4 gigatavua (yksi 2 gigatavun SO-DIMM-moduuli kuhunkin muistipaikkaan).

Voit käyttää SO-DIMM-muistia, joka täyttää kaikki seuraavat kriteerit:

• PC2-5300
  • puskuroimaton
  • ei-pariteetti
  • 200-nastainen
  • DDR2 SDRAM 667 MHz

Voit käyttää 1 tai 2 gigatavun RAM-moduuleja kussakin muistipaikassa.

DIMM-moduuleja, joilla on jokin seuraavista ominaisuuksista, ei tueta:

• rekisteröity tai puskuroitu
  • PLL:t
  • virheenkorjauskoodi (ECC)
  • pariteetti
  • EDO RAM.

Noudata aina kirjallisia muistinpäivitysohjeita. Älä koskaan yritä irrottaa ruuveja, joita ei mainita lisämuistin asennusohjeissa.

Lisätietoja

Lisätietoja muistin lisäämisestä iMaciin (vuoden 2007 puoliväli) on tässä artikkelissa.