iMac (vuoden 2007 puoliväli): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, minkä tyyppistä muistia iMac (vuoden 2007 puoliväli) -tietokoneiden kanssa voi käyttää:

• iMac (20-tuumainen, vuoden 2007 puoliväli)

• iMac (24-tuumainen, vuoden 2007 puoliväli)

iMac (vuoden 2007 puoliväli) -tietokoneen pohjassa on kaksi SDRAM-muistipaikkaa. Tietokoneessa on ostettaessa vähintään 1 gigatavu DDR2 SDRAM -muistia asennettuna yhteen muistipaikkaan. Tietokoneeseen voi asentaa RAM-muistia enintään 4 gigatavua (yksi 2 gigatavun SO-DIMM-moduuli kuhunkin muistipaikkaan).

Voit käyttää SO-DIMM-muistia, joka täyttää kaikki seuraavat kriteerit:

• PC2-5300

• puskuroimaton

• ei-pariteetti

• 200-nastainen

• DDR2 SDRAM 667 MHz

Voit käyttää 1 tai 2 gigatavun RAM-moduuleja kussakin muistipaikassa.

DIMM-moduuleja, joilla on jokin seuraavista ominaisuuksista, ei tueta:

• Rekisteröity tai puskuroitu

• PLL:t

• Virheenkorjauskoodi (ECC)

• pariteetti

• EDO RAM.

Noudata aina muistin asentamista koskevia päivitysohjeita. Älä koskaan yritä poistaa ruuveja, joita ei ole mainittu päivitysohjeissa.

Lisätietoja

Lisätietoja muistin lisäämisestä iMaciin (vuoden 2007 puoliväli) on tässä artikkelissa.