Sisällön manuaalinen hallinta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa iTunesin avulla

Voit lisätä haluamasi sisällön tietokoneesta manuaalisesti iOS-laitteeseen.

iTunesin avulla voit hallita iPhonessa, iPadissa tai iPodissa olevaa sisältöä synkronoimalla haluamasi kohteet manuaalisesti laitteeseen.

Jos iCloud-musiikkikirjasto on päällä, musiikkia ei voi hallita manuaalisesti, mutta voit kuitenkin hallita videoita toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Kohteiden manuaalinen lisääminen iTunesista

1. Liitä laite tietokoneeseen.
  2. Avaa iTunes. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  3. Valitse sisältö, jonka haluat lisätä iTunes-kirjastosta laitteeseen.
  4. Katso laitteen vasenta sivupalkkia ja vedä sitten sisältö iPhoneen, iPadiin tai iPodiin.

Jos käytät iPhonea, voit lisätä musiikkia tai videoita vain yhdestä iTunes-kirjastosta.

Jos käytät iPadia tai iPodia, voit lisätä musiikkia useista iTunes-kirjastoista, mutta videoita vain yhdestä iTunes-kirjastosta.

Toimi näin, jos sisällön lisääminen laitteeseen tai poistaminen siitä manuaalisesti ei onnistu

Tarkista, että Hallitse musiikkia ja videoita käsin -asetus on päällä:

1. Liitä laite tietokoneeseen.
  2. Avaa iTunes. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  3. Etsi laitteesi ja klikkaa sitä.
  4. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa Yhteenveto.
  5. Vieritä Valinnat-osioon.
  6. Klikkaa Hallitse musiikkia ja videoita käsin -kohdan vieressä olevaa neliötä.
  7. Klikkaa Käytä.

Saatat nähdä viestin, jonka mukaan laite on synkronoitu toisen kirjaston kanssa. Tämä tarkoittaa, että olet aiemmin käyttänyt eri tietokonetta laitteesi synkronointiin, eikä iTunes voi synkronoida, ellei se ensin tyhjennä ja korvaa laitteessasi olevaa iTunes-sisältöä.

Kohteiden lisääminen tietokoneesta käsin

Jos tietokoneessasi on mediasisältöjä, esimerkiksi muokattuja soittoääniä tai iOS-appeja, joita et pysty lataamaan App Storesta tai iTunes Storesta uudelleen suoraan iOS-laitteeseen, voit vetää ja pudottaa mediasisällöt tietokoneesta iOS-laitteeseen iTunesilla.

1. Liitä laite tietokoneeseen.
  2. Avaa iTunes. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  3. Etsi tietokoneesta kohde, jonka haluat lisätä laitteeseen. Jos etsit appeja, ääniä tai kirjoja (Windowsia varten), jotka aikaisemmin näkyivät iTunes-kirjastossasi, löydät ne iTunes Media -kansiosta.
  4. Valitse kohde, jonka haluat lisätä laitteeseen, ja kopioi se. (Voit käyttää näppäinoikotietä.)
  5. Palaa iTunesiin ja siirry Musiikin Kirjasto-välilehteen.
  6. Klikkaa laitetta vasemmassa sivupalkissa ja klikkaa sitten lisättävän kohteen nimeä. Klikkaa esimerkiksi Merkkiäänet, jos olet lisäämässä soittoääntä.
  7. Liitä kohde. (Voit käyttää näppäinoikotietä.)