iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa olevan sisällön manuaalinen hallinta Macin avulla

Voit lisätä musiikkia, TV-ohjelmia ja elokuvia tietokoneesta manuaalisesti iOS- tai iPadOS-laitteeseen.

Sen sijaan, että synkronoit sisältöä iOS- tai iPadOS-laitteeseen manuaalisesti, pidä Macin sisältö pilvessä iCloud-kuvien, Apple Musicin tai vastaavan palvelun avulla. Tällä tavoin voit käyttää musiikkiasi, kuviasi ja muuta sisältöäsi laitteillasi, kun et ole tietokoneesi lähellä.

Jos käytät macOS Catalinaa, voit lisätä sisältöä Musiikki- tai TV-apista manuaalisesti iOS- tai iPadOS-laitteeseen sen jälkeen, kun käyttöönotto on suoritettu Finderissa. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, voit lisätä sisältöä manuaalisesti iTunesista.

Selvitä, mikä macOS Macissasi on käytössä.

Sisällön lisääminen manuaalisesti Musiikki- tai TV-apista

macOS Catalinassa voit hallita sisältöä manuaalisesti Musiikki- tai TV-apin avulla. Toimi seuraavasti.

Ota iOS- tai iPadOS-laite käyttöön

1. Liitä laite tietokoneeseen.

2. Avaa Finder-ikkuna.

3. Etsi laitteesi ja klikkaa sitä. Luota tietokoneeseen laitteessasi pyydettäessä.

4. Klikkaa Aloita, jos sinua pyydetään synkronoimaan laitteesi.

5. Vieritä Valinnat-osioon. Valitse Hallitse musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia käsin ja klikkaa Käytä.

Lisää sisältöä Musiikki- tai TV-apista

1. Liitä laite tietokoneeseen.

2. Avaa Musiikki- tai TV-appi Macissa.

3. Valitse sisältö, jonka haluat lisätä kirjastosta laitteeseen.

4. Katso laitteen vasenta sivupalkkia ja vedä sitten sisältö iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Sisällön lisääminen iTunesista manuaalisesti

macOS Mojavessa ja sitä aiemmassa voit hallita sisältöä manuaalisesti iTunesin avulla. Toimi seuraavasti.

Ota iOS- tai iPadOS-laite käyttöön

1. Liitä laite tietokoneeseen.

2. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

3. Etsi laitteesi ja klikkaa sitä.

4. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa Yhteenveto.

5. Vieritä Valinnat-osioon. Valitse Hallitse musiikkia ja videoita käsin ja klikkaa Käytä.

Saatat nähdä viestin, jonka mukaan laite on synkronoitu toisen kirjaston kanssa. Tämä tarkoittaa, että olet aiemmin käyttänyt eri tietokonetta laitteesi synkronointiin, eikä iTunes voi synkronoida, ellei se ensin tyhjennä ja korvaa laitteessasi olevaa iTunes-sisältöä.

Sisällön lisääminen iTunesista

1. Liitä laite tietokoneeseen.

2. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

3. Valitse sisältö, jonka haluat lisätä iTunes-kirjastosta laitteeseen.

Kappale, joka on valittu iTunes-kirjastosta.
  4. Katso laitteen vasenta sivupalkkia ja vedä sitten sisältö iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Voit vetää kappaleen laitteeseen.