DVD- tai Blu-ray-nimikkeiden digitaalisten versioiden lunastaminen iTunes Storessa

Joissakin DVD-, Blu-ray- ja 4K-nimikkeissä voi olla fyysisen levyn lisäksi mukana elokuvan iTunes Digital Copy.

iTunes Digital Copyn lunastaminen

Lunasta iTunes Digital Copy noudattamalla DVD- tai Blu-ray-levyn pakkauksessa olevia ohjeita.

• Joskus levyn mukana toimitetaan vain sisältökoodi. Tällaisen koodin voi lunastaa vain kerran.
  • Joskus mukana on Digital Copy -levy ja sisältökoodi. Aseta levy tietokoneen CD- tai DVD-asemaan ennen kuin yrität lunastaa koodin. Jos tietokoneessa ei ole CD- tai DVD-asemaa, voit käyttää USB-porttiin liitettävää DVD- tai Blu-ray-asemaa tai toisen tietokoneen CD- tai DVD-asemaa Macisi kanssa.

Versioiden lunastaminen, jos nimikkeen mukana on vain lunastuskoodi

Lunasta koodi napauttamalla tai klikkaamalla tätä linkkiä: Siirry lunastussivulle. Vaihtoehtoisesti noudata laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod Touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta Elokuvat ja vieritä sitten näytön alalaitaan ja napauta Lunasta. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  3. Napauta kohtaa Voit myös syöttää koodin käsin. Kirjoita sitten levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi.
  4. Napauta Lunasta.

Lue, mitä tehdä, jos sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Mac- tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Lunasta.
  3. Kirjoita salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Kirjoita levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi. Voit käyttää koodin lunastamiseen myös Macin kameraa.
  5. Voit valita, haluatko ladata elokuvan digitaalisen version nyt vai myöhemmin. Lue, miten ostoja voi ladata uudelleen.

Lue, mitä tehdä, jos sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Digital Copy -levyn ja lunastuskoodin sisältävien nimikkeiden lunastaminen

1. Avaa iTunes.
  2. Aseta iTunes Digital Copy -levy Macin tai Windows-tietokoneen DVD-asemaan.
  3. Kirjoita DVD-levyn mukana toimitettu lunastuskoodi iTunesin pääikkunaan. Klikkaa sitten Lunasta.
    Jos levy ei näy iTunesissa ja se toimii oikein tietokoneen DVD-ohjelmassa, varmista toimittajalta, että levy sisältää iTunes Digital Copyn.
  4. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana. Näkyviin tulee näyttö, jonka mukaan koodin lunastus onnistui.
  5. Voit seurata latauksen etenemistä klikkaamalla iTunesin oikeassa yläkulmassa olevaa latauksen tilakuvaketta .
  6. Kun lataus on päättynyt, voit katsoa elokuvan klikkaamalla iTunesin vasemmassa yläkulmassa Elokuvat.

Kun käytät nimikkeen lunastamiseen Digital Copy -levyä, saat vain normaalitarkkuuksisen version ilman lisätoimintoja.

Näin saat apua

Jos Digital Copy -version sisältävä DVD-, Blu-ray- tai 4K-levy on vahingoittunut tai naarmuuntunut tai jos siihen kuuluva lunastuskoodi tai Digital Copy -levy puuttuu, ota yhteys asianmukaiseen elokuvastudioon:

Jos et pysty lunastamaan Digital Copy -koodia tai lataamaan iTunes Digital Copya, ota yhteys Apple-tukeen.

Lisätietoja

• iTunes Digital Copy -versiot eivät ole saatavissa kaikissa maissa tai alueilla. Digital Copy -koodi pitää käyttää siinä iTunes Store -maassa tai -alueella, jolle se pakkauksen mukaan on tarkoitettu. Esimerkiksi suomalaisen DVD-levyn koodin lunastamiseen tarvitaan suomalainen Apple ID ja yhdysvaltalaisen DVD-levyn käyttämiseen tarvitaan yhdysvaltalainen Apple ID.
  • Lue, miten elokuvia voi ladata uudelleen.
  • Yhdysvalloissa joitakin toisesta digitaalisesta palvelusta ostettuja elokuvia voi katsoa iTunes Storen kautta, jos yhdistät Apple ID:si Movies Anywhere -tiliin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.