DVD- tai Blu-ray-nimikkeiden digitaalisten versioiden lunastaminen iTunes Storessatai Apple TV -apissa

Joissakin DVD-, Blu-ray- ja 4K-nimikkeissä voi olla fyysisen levyn lisäksi mukana elokuvan iTunes Digital Copy.

Versioiden lunastaminen, jos nimikkeen mukana on vain lunastuskoodi

Voit lunastaa koodin siirtymällä lunastussivulle. Vaihtoehtoisesti noudata laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Katso nyt.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta .
  4. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  5. Napauta kohtaa Voit myös syöttää koodin käsin. Kirjoita sitten levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi.
  6. Napauta Lunasta.

Lue, mitä tehdä, jos sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Lunasta.
    iTunes, jossa näkyy Tili-valikko.
  3. Kirjoita salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Kirjoita levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi. Voit käyttää koodin lunastamiseen myös Macin kameraa.
  5. Voit valita, haluatko ladata elokuvan digitaalisen version nyt vai myöhemmin. Lue, miten ostoja voi ladata uudelleen.

Lue, mitä tehdä, jos sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Digital Copy -levyn ja lunastuskoodin sisältävien nimikkeiden lunastaminen

1. Avaa iTunes.
  2. Aseta iTunes Digital Copy -levy Macin tai Windows-tietokoneen DVD-asemaan.
  3. Kirjoita DVD-levyn mukana toimitettu lunastuskoodi iTunesin pääikkunaan. Klikkaa sitten Lunasta.
    Jos levy ei näy iTunesissa ja se toimii oikein tietokoneen DVD-ohjelmassa, varmista toimittajalta, että nimike sisältää iTunes Digital Copyn.
  4. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana. Näkyviin tulee näyttö, jonka mukaan koodin lunastus onnistui.
  5. Voit seurata latauksen etenemistä klikkaamalla iTunesin oikeassa yläkulmassa olevaa latauksen tilakuvaketta .
  6. Kun lataus on päättynyt, voit katsoa elokuvan klikkaamalla iTunesin vasemmassa yläkulmassa Elokuvat.

Kun käytät nimikkeen lunastamiseen Digital Copy -levyä, saat vain normaalitarkkuuksisen version ilman lisätoimintoja.

Muiden digitaalisten elokuvien lunastaminen

Jos digitaalisella kopiollasi ei ole iTunes-koodia, etsi internetistä palvelu, jossa voit lunastaa sen. Yhdysvalloissa voit lunastaa jotkin digitaaliset kopiot Movies Anywhere -apilla ja sitten siirtää ne iTunes-tilillesi.

Näin saat apua

Jos Digital Copy -version sisältävä DVD-, Blu-ray- tai 4K-levy on vahingoittunut tai naarmuuntunut tai jos siihen kuuluva lunastuskoodi tai Digital Copy -levy puuttuu, ota yhteys asianmukaiseen elokuvastudioon:

Jos et pysty lunastamaan Digital Copy -koodia tai lataamaan iTunes Digital Copya, ota yhteys Apple-tukeen. Voit tarkistaa myös sen, onko lunastuskoodimateriaaleilla viimeistä voimassaolopäivää.

Lisätietoja

• iTunes Digital Copy -versiot eivät ole saatavissa kaikissa maissa tai alueilla. Digital Copy -koodi pitää käyttää siinä iTunes Store -maassa tai -alueella, jolle se pakkauksen mukaan on tarkoitettu. Esimerkiksi suomalaisen DVD-levyn koodin lunastamiseen tarvitaan suomalainen Apple ID ja yhdysvaltalaisen DVD-levyn käyttämiseen tarvitaan yhdysvaltalainen Apple ID.
  • Lue, miten elokuvia voi ladata uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.