iPodin sarjanumeron tarkistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä iPod classicin, iPod nanon, iPod shufflen tai iPod touchin sarjanumero sijaitsee.

Sarjanumero löytyy monista eri paikoista. Muista, että Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa on joskus numero "0" (nolla), mutta ei O-kirjainta.

iTunes

iPodin sarjanumeron etsiminen iTunesissa:

1. Liitä iPod tietokoneeseen.
  2. Kun iPod näkyy iTunesissa, valitse se iTunes-ikkunassa vasemmalla olevasta Laitteet-valikosta.
  3. Löydät iPodin sarjanumeron Yhteenveto-välilehdestä. Jos laite on iPod shuffle (1. tai 2. sukupolvi), klikkaa Asetukset-välilehteä.

iPodin Tietoja-näytöstä

Löydät sarjanumeron iPod classicin, iPod nanon tai iPod touchin Tietoja-näytöstä.

• iPod touch ja iPod nano (6. sukupolvi tai uudempi): valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja.
  • iPod classic ja iPod nano (5. sukupolvi tai vanhempi): valitse Asetukset > Tietoja ja paina Koti-painiketta, kunnes näet sarjanumeron.

iPodin takaa

iPod-mallista riippuen sarjanumero on kaiverrettu kotelon taakse tai se on kiinnittimessä tai sen alla. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä.

iPod classic, iPod nano ja iPod touch

Kaiverrettu kotelon taakse alaosaan.

iPod shuffle (4. sukupolvi) ja iPod nano (6. sukupolvi)

Kiinnittimen pinnassa, joka koskettaa laitteen takaosaa kiinnittimen ollessa suljettuna.

iPod shuffle (3. sukupolvi)

Laitteen takana kiinnittimen alla alueella, joka on lähimpänä laitteen alaosaa.

iPod shuffle (2. sukupolvi)

Kiinnittimen sisäpuolella laitteen takana. Kiinnitin täytyy avata, jotta sarjanumero näkyy.

iPod shuffle

Laitteen takana (sillä puolella, jossa on Applen logo) alaosassa oikealla.

iPodin pakkauksesta

Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, voit tarkistaa sarjanumeron viivakoodista.

iPodin laskusta tai ostokuitista

Jälleenmyyjät liittävät joskus kuittiin iPodin sarjanumeron.