Yhteystietojen ja kalentereiden synkronoiminen iPodiin Windowsin iTunesilla

iTunes pystyy synkronoimaan yhteystiedot ja kalenterit Microsoft Outlookista ja yhteystiedot Windowsin osoitteistosta tai Windowsin yhteystiedoista mihin tahansa iPodiin, jossa on näyttö. (Yhteystietojen ja kalentereiden synkronoiminen Outlookista vaatii Outlook 2003:n tai sitä uudemman version.)

Ennen kuin aloitat, hanki iTunesin uusin versio.

Määritä iTunes synkronoimaan yhteystiedot iPodiin seuraavasti:

1. Avaa iTunes ja liitä iPod tietokoneeseen.
  2. Osoita oikeassa yläkulmassa olevaa Laitteet-painiketta. (Jos tarkastelet iTunes Storea, osoita ensin Kirjasto-painiketta.) Jos laitetta ei näy, sivupalkki täytyy ehkä kätkeä.
  3. Avaa Tiedot-välilehti.
  4. Valitse Synkronoi yhteystiedot kohteesta.
  5. Valitse valikosta se ohjelma (Outlook, Windowsin osoitteisto tai Windowsin yhteystiedot), joka sisältää iPodin kanssa synkronoitavat yhteystiedot.
  6. Valitse Käytä.

Lue, miten yhteystiedot ja kalenterit voi synkronoida iPod touchiin.

Määritä iTunes synkronoimaan kalenterit iPodiin seuraavasti:

1. Avaa iTunes ja liitä iPod tietokoneeseen.
  2. Osoita oikeassa yläkulmassa olevaa Laitteet-painiketta. (Jos tarkastelet iTunes Storea, osoita ensin Kirjasto-painiketta.Jos laitetta ei näy, sivupalkki täytyy ehkä kätkeä.
  3. Avaa Tiedot-välilehti.
  4. Valitse Synkronoi kalenterit.
  5. Valitse Käytä.

Jos kalenterin synkronoinnissa iPodin kanssa on ongelmia, lue, miten voit ratkaista iPodin yhteystietojen ja kalenterien synkronointiin liittyvät ongelmat. Yhteystietojen tuettu enimmäismäärä vaihtelee iPod-mallin mukaan. iPod nano (6. sukupolvi) ei tue yhteystietojen ja kalenterien synkronointia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.