Tietoja iPhonen, iPadin ja iPod touchin VPN-protokollista

Voit muodostaa VPN-yhteyden iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Lue lisätietoja siitä, mitä protokollia, todennusmenetelmiä ja varmenteita laitteesi voi käyttää muodostaakseen yhteyden VPN-palvelimiin.

Laitteesi voi käyttää seuraavia protokollia ja todennusmenetelmiä:

• L2TP/IPSec: MS-CHAPV2-salasana-, RSA SecurID- tai CryptoCard-käyttäjätodennus sekä jaettu salaisuus -konetodennus
  • PPTP: MS-CHAPV2-salasana-, RSA SecurID- tai CRYPTOCard-käyttäjätodennus
  • Cisco IPSec: salasana-, RSA SecurID- tai CRYPTOCard-käyttäjätodennus sekä jaettu avain- ja varmennekonetodennus. Cisco IPSec toimii myös VPN On Demandin kanssa domaineissa, jotka määrität.
  • Voit myös käyttää App Storesta saatavilla olevia muiden ohjelmistovalmistajien VPN-ohjelmia. Ne saattavat käyttää muita protokollia:

Voit käyttää varmenteita seuraavissa raakamuodoissa:

• PKCS#1 (.cer, .crt tai .der)
  • PKCS#12 (.p12 tai .pfx).

Ota yhteyttä verkon ylläpitäjään tai IT-osastoon varmistaaksesi, että määrität VPN:n toimimaan oikein laitteessasi.

Lue lisätietoja siitä, miten VPN toimii iOS-laitteissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.