SIM-kortin PIN-koodin käyttäminen iPhonella tai iPadilla

Lukitse SIM-korttisi PIN-koodilla, jos haluat edellyttää tunnistuskoodia puheluita ja mobiilidatan käyttöä varten.

Jos haluat suojata SIM-korttisi ja estää muita käyttämästä sitä puheluihin tai mobiilidataan, voit käyttää SIM-kortin PIN-koodia. Tällöin SIM-korttisi lukitaan automaattisesti ja tilapalkkiin ilmestyy SIM-kortti lukittu -viesti aina, kun käynnistät laitteen uudelleen tai poistat SIM-kortin.

Älä yritä arvata SIM-kortin PIN-koodia. Väärällä arvauksella voit lukita SIM-korttisi lopullisesti, ja tällöin tarvitset uuden SIM-kortin.

SIM-kortin PIN-koodin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Jos sinulla on iPhone, valitse Asetukset > Mobiiliverkko > SIM-kortin PIN. Jos sinulla on iPad, valitse Asetukset > Mobiilidata > SIM-kortin PIN.
  2. Ota SIM-kortin PIN-koodi käyttöön tai poista se käytöstä.
  3. Anna pyydettäessä SIM-kortin PIN-koodi. Jos et ole koskaan käyttänyt sitä, anna operaattorin oletusarvoinen SIM-kortin PIN-koodi. Jos et tiedä oletusarvoista SIM-kortin PIN-koodia, älä yritä arvata sitä. Tarkista se operaattorin asiakaspalvelusivulta tai matkapuhelinliittymäsi mukana toimitetuista dokumenteista. Voit myös ottaa yhteyttä operaattoriisi.
  4. Napauta Valmis.

Jos olet unohtanut SIM-kortin PIN-koodin tai et muista sitä

Älä koskaan yritä arvata SIM-kortin PIN- tai PUK-koodia.* Väärällä arvauksella voit lukita SIM-korttisi lopullisesti, jolloin tarvitset uuden SIM-kortin. Jos laite pyytää PIN-koodia tai jotakin muuta koodia, jota et tiedä, toimi seuraavasti:

1. Ota yhteyttä operaattoriin, jolta sait SIM-kortin. Jos et ole varma, mille operaattorille sinun pitäisi soittaa, poista SIM-kortti ja tarkista operaattorin nimi tai logo kortista.
  2. Pyydä operaattoria auttamaan sinua SIM-korttisi lukituksen poistamisessa oletusarvoisen SIM-kortin PIN- tai PUK-koodin avulla.
  3. Jos et pysty poistamaan SIM-kortin lukitusta SIM-kortin PIN- tai PUK-koodin avulla tai jos näyttöön tulee PUK-koodi lukittu -ilmoitus, pyydä uusi SIM-kortti.

*Jos annat SIM-kortin PIN-koodin liian monta kertaa väärin, matkapuhelinoperaattorisi saattaa pystyä antamaan sinulle PUK-koodin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.