Painotuoteprojektin esikatselu Kuvat-ohjelmassa tai iPhotossa ongelmien välttämiseksi

Apple suosittelee esikatselemaan kirja-, kortti- ja kalenteritilaukset ennen niiden lähettämistä painettavaksi.

On tärkeää esikatsella projektit ennen tilauksen jättämistä. Apple ei pysty muokkaamaan kuvatiedostoja sen jälkeen, kun ne on vastaanotettu. Jos haluat peruuttaa tilauksen, se on tehtävä 30 minuutin kuluessa sen jättämisestä.

Jos teet tilauksen Japanista, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista tai Hongkongista, sinulla on 90 minuuttia aikaa peruuttaa tilaus.

Voit esikatsella tilauksen seuraavasti:

1. Valitse Projektit-välilehti näytön ylälaidasta ja kaksoisklikkaa projektia, jota haluat esikatsella. Jos sivupalkki näkyy, voit valita projektin myös sieltä.
  2. Ctrl-klikkaa tai klikkaa hiiren oikealla painikkeella projektia ympäröivää aluetta.

3. Valitse avautuvasta oikotievalikosta Tallenna kirja PDF:nä. Jos valitsit toisessa vaiheessa kortin tai kalenterin, valikossa lukee Tallenna kortti tai Tallenna kalenteri.
  4. Anna Tallenna nimellä -valintaikkunassa tiedostolle nimi ja valitse tallennuspaikka. Klikkaa sitten Tallenna.
  5. Etsi tallentamasi PDF-tiedosto ja kaksoisklikkaa sitä. Kun tiedosto avautuu esikatselussa, varmista, että kaikki näyttää siltä miltä pitääkin. Kirjan selkämys ei näy.*
  6. Kun olet tarkistanut projektin PDF-version, palaa Kuvat- tai iPhoto-ohjelmaan. Lähetä tilaus klikkaamalla Osta-painiketta.

*Kohopainetun kortin esikatselussa näkyy lisäämäsi kuvat ja teksti, mutta ei kortin teeman mukana tulevia grafiikoita. Jos kuvat ja teksti näyttävät hyviltä, voit olla varma, että teeman elementit näkyvät koko kortissa, kun se painetaan.