GarageBand ja Logic: Silmukoiden asennussijainnit

Kun Apple Loop -silmukoita asennetaan GarageBandista, Logic Prosta/Expressista tai Jam Packista, kaikkien silmukoiden sijainti ei välttämättä ole sama. Lisäksi silmukoiden sijainnit voivat vaihdella järjestelmäkohtaisesti riippuen siitä, mikä GarageBandin tai Logicin versio (tai versiot) on asennettu.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

GarageBand 2 ja uudemmat ja Logic Pro/Express 7.1 ja uudemmat tallentavat silmukat oletusarvoisesti eri sijaintiin kuin aiemmat versiot. Jos tietokoneeseen on asennettu Jam Packeja, jokainen niistä tallentaa silmukat eri sijaintiin.

• GarageBand 1 asentaa silmukat seuraavaan sijaintiin:

/Kirjasto/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

• Apple Loop -silmukat GarageBand Jam Packille, Jam Pack Remix -työkalut ja Jam Pack Rhythm Section asentavat silmukat omiin nimettyihin kansioihinsa seuraavaan sijaintiin:

/Kirjasto/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

• GarageBand 2 ja uudemmat ja Logic Pro/Express 7.1 ja uudemmat asentavat silmukat seuraavaan sijaintiin:

/Kirjasto/Audio/Apple Loops/Apple/

• Apple Loop -silmukat GarageBand Jam Pack Symphony Orchestralle ja Jam Pack World Musicille asentavat silmukat omiin nimettyihin kansioihinsa seuraavaan sijaintiin:

/Kirjasto/Audio/Apple Loops/Apple/

Riippuen siitä, mikä GarageBandin tai Logicin versio on käytössä, ja jos tietokoneeseen on asennettu eri versioita, silmukoiden sijainnit voivat erota toisistaan seuraavasti:

Esimerkki 1

• Jos GarageBand 2 tai uudempi tai Logic 7.1 tai uudempi on ensimmäinen tietokoneeseen koskaan asennettu versio, kaikki GarageBandin silmukat ovat GarageBand 2:n oletussijainnissa, joka on kerrottu edellä.

Esimerkki 2

• Jos GarageBand 1 tai Logic 7.0 on ainoa versio, joka tietokoneeseen on koskaan asennettu (et ole päivittänyt versioon 2.0 tai uudempaan tai versioon 7.1 tai uudempaan), kaikki silmukat ovat GarageBand 1:n oletussijainnissa, joka on kerrottu edellä.

Esimerkki 3

• Jos olet päivittänyt GarageBand 2:een tai uudempaan tai Logic 7.1:een tai uudempaan vanhemmasta versiosta, kaikki uudemman version uudet silmukat asennetaan GarageBand 2:n oletussijaintiin. Muut silmukat, jotka ovat yhteisiä molemmille versioille, pysyvät GarageBand 1:n silmukoiden oletussijainnissa. Asentaja siis tunnistaa aikaisemman asennuksen ja asentaa ainoastaan uuden sisällön uuteen sijaintiin. Vanha sisältö pysyy siellä, missä se on ollutkin.

Jam Pack -silmukat asennetaan aina kunkin paketin oletussijaintiin, kuten edellä on kerrottu. Ohjelmistoversiolla ei ole merkitystä, sillä Jam Pack -silmukat pysyvät aina alkuperäisessä sijainnissaan.

Jos asennat muun valmistajan silmukoita, niiden pitäisi asentua omaan kansioonsa käytössä olevan GarageBandin tai Logicin version oletussijaintiin. Jos siis olet asentanut muun valmistajan silmukoita, kun käytössä oli GarageBand 1, ja sitten päivität versioon 2 tai uudempaan, kyseisten silmukoiden pitäisi edelleen olla omissa nimetyissä kansioissaan seuraavassa sijainnissa:

• /Kirjasto/Application Support/GarageBand/Apple Loops/

Jos silmukat kuitenkin on asennettu GarageBand 2:een tai uudempaan tai Logic 7.1:een tai uudempaan päivittämisen jälkeen, niiden pitäisi olla omissa nimetyissä kansioissaan seuraavassa sijainnissa:

• /Kirjasto/Audio/Apple Loops/Apple/

Käyttäjän luomat silmukat GarageBand 2:ssa tai uudemmassa ja Logic 7.1:ssä tai uudemmassa sijoitetaan jompaankumpaan seuraavista sijainneista:

• /Kirjasto/Audio/Apple Loops/User Loops
  • ~/Kirjasto/Audio/Apple Loops/User Loops

Huomautus: Aaltoviiva (~) vastaa kotikansiotasi. Tähän sijaintiin pääsee valitsemalla Finderin valikosta Siirry > Siirry kansioon. Kirjoita Siirry kansioon -kenttään ~/Library/Audio/Apple Loops/User Loops ja osoita Siirry-painiketta.

Se, asennetaanko silmukat kotikansion vai järjestelmän polkuun, riippuu Omat Apple Loop -silmukat -asetuksesta, joka on asetettu GarageBand-asetusten Silmukat-osiossa.