macOS:n ja iPhoton Kuvat-ohjelman toimitus- tai laskutustietojen muuttaminen

Ota selvää, miten voit muuttaa macOS:n ja iPhoton Kuvat-ohjelmalla painotuotteita tilattaessa käytettäviä toimitus- tai laskutustietoja.

macOS:n Kuvat-ohjelma

Varmista ensin, että Mac on yhteydessä internetiin. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Avaa Kuvat.
  2. Valitse Kuvat > Painotuotekaupan tili.
  3. Valitse näyttöön avautuvan verkkosivun tiliasetuksista oletusarvoisten toimitus- ja laskutustietojen muuttovaihtoehto.
  4. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi pyydettäessä.
  5. Klikkaa maksutietojen tai toimitustietojen vieressä olevaa muokkauspainiketta.
  6. Päivitä tietosi ja klikkaa Tallenna.

iPhoto ’11 (iPhoto 9.0)

Varmista ensin, että Mac on yhteydessä internetiin. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Avaa iPhoto.
  2. Kun olet iPhoton pääikkunassa, valitse lähdeluettelon projektiosiosta kirja tai kortti. Jos olet kirjahyllynäkymässä, kaksoisklikkaa jotakin kirjaa tai korttia.
  3. Valitse näytön alalaidasta Osta kortti tai Osta kirja.
  4. Anna määrä ja valitse Kassalle.
  5. Anna Apple ID ja salasana. Valitse sitten Kirjaudu sisään.
  6. Muuta tietoja klikkaamalla Muokkaa maksua. Tee muutokset ja tallenna ne klikkaamalla Jatka.

Lisätietoja

Voit muuttaa laskutus- ja toimitustietosi sekä muut tilitietosi Apple ID -tilisivullasi.