Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet iCloudin Pagesille, Numbersille ja Keynotelle

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä käyttöjärjestelmät ja selaimet ovat tuettuja iCloudin Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttöä varten.

Tuetut käyttöjärjestelmät:

• OS X 10.9 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi.

Tuetut selaimet:

• Safari 9.1.3 tai uudempi (macOS)
  • Google Chrome (macOS tai Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Muut selaimet eivät ehkä toimi iCloudin Pagesin, Numbersin tai Keynoten kanssa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.