Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet iWorkin iCloud-versiolle

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä käyttöjärjestelmät ja selaimet ovat tuettuja iWorkin iCloud-version käyttöä varten.

Tuetut käyttöjärjestelmät:

• OS X 10.9 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi.

Tuetut selaimet:

• Safari 9 tai uudempi (macOS)
  • Internet Explorer* 11 tai uudempi (Windows)
  • Google Chrome 50 tai uudempi (macOS tai Windows).

*Internet Explorer ei täysin tue kiinan-, japanin- ja koreankielistä tekstiä. Suosittelemme käyttämään muuta selainta kyseisten kielten kanssa. Jotkin Keynote-siirrokset eivät ehkä ole käytettävissä Internet Explorerissa.

Muut selaimet

iWorkin iCloud-versiota voi käyttää myös seuraavilla selaimilla, mutta jotkin ominaisuudet eivät ehkä toimi odotetusti:

• Firefox 27 tai uudempi (macOS tai Windows)
  • Google Chrome 35–49 (macOS tai Windows)
  • Microsoft Edge (kaikki versiot, Windows)
  • Safari 7–8.0.8 (macOS).

Muut selaimet eivät ehkä toimi iWorkin iCloud-version kanssa.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.