iPhonesta, iPadista tai iPodista tuotujen muokattujen kuvien näkyminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

Kuvan alkuperäinen muokkaamaton versio näkyy useimmissa ohjelmissa.

Kun tuot kuvan iOS-laitteesta tietokoneeseen, sen alkuperäinen versio näkyy iPhotossa, Aperturessa ja Finderissa. Saatat huomata, että laitteessa on .AAE-tiedostoja, selatessasi sen sisältöä tuontia varten. Nämä tiedostot sisältävät laitteella tehdyt muokkaukset, eivätkä ne tarkoita, että kuvissa olisi ongelmia.

Muokattujen kuvien tuonti tietokoneeseen

Jos haluat katsoa kuvan muokattua versiota Mac- tai Windows-tietokoneella, johon sitä ei automaattisesti tuoda, toimi seuraavasti:

• Lähetä kuva itsellesi AirDropin avulla tai sähköpostitse.
  • Jos olet ottanut iCloud-kuvakirjaston käyttöön, voit myös ladata kuvan Kuvat-verkkosovelluksen kautta osoitteessa iCloud.com

Näin voit tallentaa kuvan muokatun version tietokoneeseesi. Et kuitenkaan voi palauttaa sitä alkuperäiseen muokkaamattomaan versioon.