iPhonesta, iPadista tai iPodista tuotujen muokattujen kuvien näkyminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

Useimmissa ohjelmissa näkyy kuvan alkuperäinen muokkaamaton versio.

Suoraan iOS-laitteesta tietokoneeseen tuomasi kuvat näkyvät alkuperäisinä versioinaan iPhotossa, Aperturessa ja Finderissa. Saatat huomata laitteessasi .AAE-tiedostoja, jos selaat sen sisältöä tuonnin yhteydessä. Nämä tiedostot sisältävät laitteessa tehdyt muokkaukset, eivätkä ne tarkoita, että kuvissa olisi ongelmia.

Muokattujen kuvien tuominen tietokoneeseen

Jos haluat tarkastella kuvan muokattua versiota Macissa tai Windows-tietokoneessa, joka ei tuo muokattua versiota automaattisesti, toimi näin:

• Jaa kuva AirDropilla tai lähetä se sähköpostilla itsellesi.

• Jos olet ottanut iCloud-kuvakirjaston käyttöön, voit myös ladata kuvan iCloud.comin Kuvat-verkkoapilla.

Näin saat muokatun version tietokoneeseesi. Et kuitenkaan voi palauttaa sitä alkuperäiseen muokkaamattomaan versioon.