OS X Mavericks: Apple Remote Desktop 3 lakkaa vastaamasta

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos Apple Remote Desktop 3 lakkaa vastaamasta.

Kun Apple Remote Desktop 3.3 tai aiempi on asennettu levyltä OS X Mavericksissa, se saattaa lakata vastaamasta käyttöönoton aikana tai sen jälkeen.  Suorita vianmääritys näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Jos Apple Remote Desktop 3 on käynnissä, lopeta se tai pakota se lopettamaan.
  2. Päivitä Apple Remote Desktop -ohjelma Mac App Storen Päivitykset-välilehdeltä.
  3. Kun päivitys on asennettu, avaa Apple Remote Desktop -ohjelma.
  4. Anna pyydettäessä sarjanumero, joka on levyn pakkauksessa olevissa materiaaleissa.