Final Cut Pro X ja iMovie: Jotkin 1080/60p- ja 1080/50p-muotoja tukevat Panasonic-videokamerat edellyttävät, että SD-kortti tuodaan näkyviin USB-kortinlukijan avulla

Ennen heinäkuuta 2011 julkaistut Panasonic-videokamerat eivät välttämättä näytä tallennettuja 1080/60p- ja 1080/50p-videoleikkeitä, kun ne on liitetty Maciin USB-kaapelilla.

Poista SD-kortti videokamerasta ja käytä Macin sisäänrakennettua SD-korttipaikkaa tai ulkoista USB-SD-kortinlukijaa.

Ongelma koskee muun muassa seuraavia Panasonic-videokameroita:
HDC-HS900
HDC-TM900
HDC-TM90.

Huomautus: AVCHD-videomuotomääritys tuki virallisesti 1080/60i- ja 1080/50i-muotoja 1.7.2011 asti, eikä siinä ollut tukea 1080/60p- ja 1080/50p-muodoille. AVCHD 2.0 -videomuotomääritys julkaistiin 1.7.2011, ja siinä on virallinen tuki 1080/60p- ja 1080/50p-muodoille. AVCHD 2.0 -määrityksen virallisen julkaisun jälkeen toimitettujen Panasonic-videokameroiden pitäisi toimia odotetusti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.