Final Cut Pro X ja iMovie: Jotkin 1080/60p- ja 1080/50p-muotoja tukevat Panasonic-videokamerat edellyttävät, että SD-kortti tuodaan näkyviin USB-kortinlukijan avulla

Ennen heinäkuuta 2011 julkaistut Panasonic-videokamerat eivät välttämättä näytä tallennettuja 1080/60p- ja 1080/50p-videoleikkeitä, kun ne on liitetty Maciin USB-kaapelilla.

Poista SD-kortti videokamerasta ja käytä Macin sisäänrakennettua SD-korttipaikkaa tai ulkoista USB-SD-kortinlukijaa.

Ongelma koskee muun muassa seuraavia Panasonic-videokameroita:
HDC-HS900
HDC-TM900
HDC-TM90.

Huomautus: AVCHD-videomuotomääritys tuki virallisesti 1080/60i- ja 1080/50i-muotoja 1.7.2011 asti, eikä siinä ollut tukea 1080/60p- ja 1080/50p-muodoille. AVCHD 2.0 -videomuotomääritys julkaistiin 1.7.2011, ja siinä on virallinen tuki 1080/60p- ja 1080/50p-muodoille. AVCHD 2.0 -määrityksen virallisen julkaisun jälkeen toimitettujen Panasonic-videokameroiden pitäisi toimia odotetusti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.