iDVD: Kuvaesitysvirhe mallintamisen tai koodauksen aikana

Kun poltat iDVD-projektia, jossa on iPhotosta peräisin olevia kuvaesityksiä, poltto saattaa yhtäkkiä pysähtyä, ja näkyviin tulee Virhe mallintamisen/koodauksen aikana -viesti.

Ongelma voi ilmetä, jos loit kuvaesityksen iPhotossa ja valitsit jakovalikosta Lähetä iDVD:hen, mutta et ole koskaan aiemmin käynnistänyt iDVD:tä. Voit estää ongelman varmistamalla, että olet käynnistänyt iDVD:n vähintään kerran, ennen kuin luot DVD-levyn käyttämällä toisen ohjelman jakotoimintoa. Kun olet käynnistänyt iDVD:n ja se on tallentanut asetukset ja muut tarvittavat tiedostot, ongelmaa ei pitäisi esiintyä.

Polta kuvaesitys noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Lopeta iDVD ja avaa se uudelleen.
  2. Luo uusi iDVD-projekti.
  3. Palaa iPhotoon ja vie iPhoto-kuvaesitys uudelleen iDVD:hen.

Vinkki: voit luoda kuvaesityksen iDVD:ssä, jolloin käytettävissä on lisävaihtoehtoja.