Tulostaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrintin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tulostaa iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrint-yhteensopivaan tulostimeen.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että iOS-laite ja tulostin on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon ja että olet kantaman alueella.
  • Varmista, että tulostin tukee AirPrintiä.

Tulostaminen AirPrintin avulla

1. Avaa appi, josta haluat tulostaa.
  2. Etsi tulostusvalinta napauttamalla apin jakokuvaketta, tai , tai napauta .
  3. Napauta tai Tulosta. Jos et löydä tulostusvalintaa, lue ohjeita apin käyttöoppaasta tai ohjeosiosta. Jotkin apit eivät tue AirPrintiä.
  4. Napauta Valitse tulostin ja valitse AirPrint-yhteensopiva tulostin
  5. Valitse kopioiden määrä tai muita valintoja, kuten tulostettavat sivut.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa Tulosta.

Tulostustyön tarkasteleminen tai peruuttaminen

Tulostamisen aikana voit tarkastella ja peruuttaa tulostustöitä apinvaihtajassa.

Tulostustyön tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella tulostustyötä, kaksoisklikkaa Koti-painiketta ja napauta Tulostuskeskus.

Tulostustyön peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tulostustyön, kaksoisklikkaa Koti-painiketta, napauta Tulostuskeskus ja napauta sitten Kumoa tulostus.

Ohjeiden pyytäminen, jos tulostaminen AirPrint-tulostimeen ei onnistu

Tarkista seuraavat seikat, jos näyttöön tulee AirPrint-tulostimia ei löytynyt -viesti tai jos tulostettaessa ilmenee ongelmia:

• Yhdistä AirPrint-tulostin verkkoon Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden välityksellä. Applen AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen USB-porttiin liitetyt tai tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä yhdistetyt AirPrint-laitteet eivät pysty käyttämään AirPrintiä.
  • Kun olet laittanut tulostimen päälle, odota muutama minuutti, ennen kuin yrität tulostaa. Joillakin tulostimilla saattaa kestää muutama minuutti käynnistymisen jälkeen, ennen kuin ne saavat yhteyden verkkoon.
  • Varmista iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, että laitteessa on iOS:n uusin versio ja että tulostamiseen käytettävä appi on ajan tasalla.
  • Tarkista tulostimen valmistajalta, onko tulostinmallille saatavilla laiteohjelmistopäivityksiä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.