Tulostaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrintin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tulostaa iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrint-yhteensopivaan tulostimeen.

Voit tulostaa iOS-laitteesta AirPrint-yhteensopiviin tulostimiin:

1. Avaa ohjelma, josta haluat tulostaa. Etsi tulostusvalinta napauttamalla ohjelman jakokuvaketta ( tai ) tai asetuskuvaketta ( tai ). Jos et löydä tulostusvalintaa, lue ohjeita ohjelman käyttöoppaasta tai ohjeosiosta. Jotkin ohjelmat eivät tue AirPrintiä.
  2. Napauta tai Tulosta.
  3. Valitse AirPrint-yhteensopiva tulostin
  4. Valitse kopioiden määrä.
  5. Napauta Tulosta.

Jos tulostinta ei näy, varmista seuraavat seikat:

Tulostustyön tarkasteleminen tai peruuttaminen

Tulostamisen aikana voit tarkastella ja peruuttaa tulostustöitä ohjelmanvaihtajassa.

Jos haluat tarkastella tulostustyötä, kaksoisosoita Koti-painiketta ja napauta Tulostekeskus.

Jos haluat peruuttaa tulostustyön, kaksoisosoita Koti-painiketta, napauta Tulostekeskus ja napauta sitten Kumoa tulostus.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: