Tulostaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrintin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tulostaa iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrint-yhteensopivaan tulostimeen.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että tulostimesi tukee AirPrintia.
  • Varmista, että iOS-laite ja tulostin on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon ja että olet kantaman sisällä.

Tulostaminen AirPrintin avulla

1. Avaa appi, josta haluat tulostaa.
  2. Etsi tulostusvalinta napauttamalla apin jakokuvaketta (vastauskuvake tai jakokuvake) tai napauta .
  3. Napauta tulostinkuvake tai Tulosta. Jos et löydä tulostusvalintaa, lue ohjeita apin käyttöoppaasta tai ohjeosiosta. Jotkin apit eivät tue AirPrintia.
  4. Napauta Valitse tulostin ja valitse AirPrint-yhteensopiva tulostin
    AirPrint-yhteensopivan tulostimen valitseminen
  5. Valitse kopioiden määrä tai tee muita valintoja, kuten tulostettavat sivut.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa Tulosta.

Tulostustyön tarkasteleminen tai peruuttaminen

Tulostamisen aikana voit tarkastella ja peruuttaa tulostustöitä apinvaihtajassa.

Tulostustyön tarkasteleminen

Tulostustyön tarkasteleminen Tulostuskeskuksessa

Jos haluat tarkastella tulostettavaa työtä, avaa apinvaihtaja ja napauta Tulostuskeskus.

Tulostustyön peruuttaminen

Tulostustyön peruuttaminen

Jos haluat perua työn tulostuksen, avaa apinvaihtaja, napauta Tulostuskeskus ja sitten Kumoa tulostus.

Jos tarvitset apua AirPrintin käytössä, lue ohjeet.

* AirPrint toimii Wi-Fin tai langallisen verkon kautta. Applen AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen USB-porttiin liitetyt tai tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä yhdistetyt AirPrint-laitteet eivät pysty käyttämään AirPrintia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.