Tulostaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrintin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tulostaa iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPrint-yhteensopivaan tulostimeen.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että tulostimesi tukee AirPrintia.
  • Varmista, että iPhone, iPad tai iPod touch on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon ja että olet kantaman sisällä.

Tulostaminen AirPrintin avulla

1. Avaa appi, josta haluat tulostaa.
  2. Etsi tulostusvalinta napauttamalla apin jakokuvaketta (vastauskuvake tai jakokuvake) tai napauta .
  3. Vieritä alas ja napauta tulostinkuvake tai Tulosta. Jos et löydä tulostusvalintaa, lue ohjeita apin käyttöoppaasta tai ohjeosiosta. Jotkin apit eivät tue AirPrintia.
  4. Napauta Valitse tulostin ja valitse AirPrint-yhteensopiva tulostin
  5. Valitse kopioiden määrä tai tee muita valintoja, kuten tulostettavat sivut.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa Tulosta.

Tulostustyön tarkasteleminen tai peruuttaminen

Tulostamisen aikana voit tarkastella ja peruuttaa tulostustöitä apinvaihtajassa.

Tulostustyön tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella tulostettavaa työtä, avaa apinvaihtaja ja napauta Tulostuskeskus.

Tulostustyön peruuttaminen

Jos haluat perua työn tulostuksen, avaa apinvaihtaja, napauta Tulostuskeskus ja sitten Kumoa tulostus.

Jos tarvitset apua AirPrintin käytössä, lue ohjeet.

* AirPrint toimii Wi-Fin tai langallisen verkon kautta. Applen AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen USB-porttiin liitetyt tai tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä yhdistetyt AirPrint-laitteet eivät pysty käyttämään AirPrintia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.