iWorkin käyttäminen iCloud Driven kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan muutoksista Pagesin, Numbersin ja Keynoten käytössä, kun päivität iCloud-tilisi käyttämään iCloud Drivea.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iCloud Drive muuttaa tapaa, jolla iWork-dokumentit on tallennettu iCloudiin, ja sitä, miten dokumentit pysyvät ajan tasalla laitteidesi välillä. iCloud Driven ansiosta voit tallentaa kaikki dokumentit, laskentataulukot, esitykset, PDF-tiedostot, kuvat ja muut tiedostot iCloudiin. Näin ne ovat aina käytettävissäsi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella ja iCloud.comissa. Jos sinulla ei ole iOS-laitetta tai Macia, voit silti kirjautua iCloud.comiin ja käyttää iCloudin Pages-, Numbers- ja Keynote-ohjelmia.

Sinua pyydetään päivittämään tilisi iCloud Driveen, kun asennat iOS 8:n tai OS X Yosemiten tai niitä uudemman käyttöjärjestelmäversion tai kun avaat Pagesin, Numbersin tai Keynoten iCloud.comissa.

Vaihtoehdot iWorkin käyttäjille

Voit päivittää iCloud Driveen nyt, jos haluat pitää dokumentit ajan tasalla iOS 8:ssa ja OS X Yosemitessa tai niitä uudemmassa käyttöjärjestelmäversiossa sekä käyttää iWork-verkko-ohjelmia iCloud.comissa ja Jaa iCloudin kautta -toimintoa.

Voit päivittää iCloud Driveen myöhemmin, jos haluat dokumenttiesi pysyvän ajan tasalla iOS 7:ssä ja OS X Mavericksissa tai niitä vanhemmassa käyttöjärjestelmäversiossa olevien ohjelmien kanssa.

Päivitä iCloud Driveen heti

Jos haluat käyttää dokumenttiesi viimeisimpiä versioita Macissa, jossa on OS X Mavericks tai sitä vanhempi OS X -versio, käytä Pagesia, Numbersia ja Keynotea iCloud.comissa. Jos käytät Windows-tietokonetta, voit asentaa iCloudin Windows-version ja ottaa iCloud Driven käyttöön.

Jos päivität iCloud Driveen heti:

• Dokumenttisi pysyvät ajan tasalla laitteissa, joissa on iOS 8 tai sitä uudempi iOS-versio, Maceissa, joissa on OS X Yosemite tai sitä uudempi OS X-versio, Windows-tietokoneissa, joissa on iCloudin Windows-versio, ja iCloud.comissa.
  • Dokumenttisi eivät enää pysy ajan tasalla laitteissa, joissa on iOS 7, ja Maceissa, joissa on OS X Mavericks tai sitä vanhempi OS X -versio.
  • Voit käyttää iWork-verkko-ohjelmia iCloud.comissa.
  • Voit käyttää Jaa iCloudin kautta -toimintoa iOS 8:ssa tai sitä uudemmassa iOS-versiossa, OS X Yosemitessa tai sitä uudemmassa OS X -versiossa ja iCloud.comissa.
  • iCloudin kautta aiemmin jakamasi dokumentit ovat yhteiskäyttäjien käytettävissä.

Päivitä iCloud Driveen myöhemmin

Huomaa, että et voi käyttää iWork-verkko-ohjelmia iCloud.comissa tai Jaa iCloudin kautta -toimintoa, ennen kuin olet päivittänyt iCloud-tilisi iCloud Driveen.

Jos et päivitä iCloud Driveen nyt:

• Dokumenttisi pysyvät ajan tasalla laitteissa, joissa on iOS 8 tai iOS 7, ja Maceissa, joissa on OS X Mavericks tai sitä vanhempi OS X -versio.
  • Et voi käyttää iWork-verkko-ohjelmia iCloud.comissa.
  • Et voi käyttää Jaa iCloudin kautta -toimintoa.
  • iCloudin kautta aiemmin jakamasi dokumentit eivät ole yhteiskäyttäjien käytettävissä, ennen kuin olet päivittänyt iCloud Driveen.

Tietoja iOS 9:n käyttäjille

Dokumenttien pitäminen ajan tasalla laitteissa, joissa on iOS 9 tai sitä uudempi iOS-versio, edellyttää iCloud Driveen päivittämistä. Jos et ole vielä päivittänyt iCloud Driveen ja käytät iCloudia Pagesin, Keynoten ja Numbersin kanssa iOS 8:ssa, iCloud menee pois päältä, kun asennat iOS 9:n. iCloudiin aiemmin tallentamasi dokumentit poistetaan iOS 9 -laitteestasi, mutta ne pysyvät iCloudissa. Jos haluat tarkastella niitä iOS 9:ssä, avaa Asetukset iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja päivitä iCloud Driveen.

Tietoja iPhone 4:n käyttäjille

iPhone 4 ei tue iOS 8:aa ja sitä uudempia iOS-versioita tai iCloud Drivea. Jos päivität iCloud-tilisi iCloud Driveen, et voi käyttää iCloudia Pagesin, Numbersin tai Keynoten kanssa iPhone 4:ssä. Voit edelleen käyttää iWork-ohjelmia iPhone 4:ssä, mutta ilman iCloudia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.