iPhoton iOS-versio: Automaattisesti sovitetut painotuotteet

Tässä artikkelissa kerrotaan automaattisesti sovitettujen painotuotteiden tilaamisesta iPhoton iOS-versiossa.

Kun tilaat painotuotteita iPhoton iOS-versiossa, voit valita automaattisesti sovitetun, perinteisen painotuote- tai julistekoon.Jos valitset automaattisesti sovitetun koon tilatessasi painotuotteita, kuvaa ei muokata sopimaan paperille, vaan paperin koko muokataan sopimaan kuvaan. Jotta perinteinen koko (kuten 4 x 6 tuumaa) sopisi, täytyisi kuvat rajata.

Jos haluat automaattisesti sovitettuja painotuotteita, valitse kolmesta eri koosta:

• 4 tuumaa
  • 5 tuumaa
  • 8 tuumaa.

Valitsemasi koko on kuvasi lyhin mitta:

• Jos tilaat painotuotteita pystysuunnassa olevasta kuvasta ja valitset 4 tuumaa, kuvan leveys tulee olemaan 4 tuumaa ja korkeus vaihtelee leveyden mukaan.
  • Jos tilaat painotuotteita vaakasuunnassa olevasta kuvasta ja valitset 4 tuumaa, kuvan korkeus tulee olemaan 4 tuumaa ja leveys vaihtelee korkeuden mukaan.

Ota nämä asiat huomioon, kun tilaat automaattisesti sovitettuja painotuotteita:

• Pienin saatavilla oleva kuvasuhde on 1:1 (neliö). Jos valitset neljän tuuman korkeuden, pienin tilattavissa oleva automaattisesti sovitettu kuva on 4 x 4 tuumaa.
  • Suurin saatavilla oleva kuvasuhde on 1:4,5. Jos valitset 4 tuuman korkeuden, suurin tilattavissa oleva automaattisesti sovitettu kuva on 4 x 18 tuumaa.
  • Jos kuva ylittää kyseisen koon maksimipituuden, säädä rajausta panoroimalla kuvaa vasemmalle ja oikealle.
  • Kuvien koko on porrastettu 1 mm välein vähimmäis- ja enimmäiskoon välillä. Siten ne toimivat hyvin tilannekuvina, panoraamoina ja mukautettuina rajattuina kuvina.

Automaattisesti sovitettujen painotuotteiden vähimmäis- ja enimmäiskoot

4 tuumaa, automaattisesti sovitettu 5 tuumaa, automaattisesti sovitettu 8 tuumaa, automaattisesti sovitettu
Vähimmäiskoko 4 x 4 tuumaa 5 x 5 tuumaa 8 x 8 tuumaa
Enimmäiskoko 4 x 18 tuumaa 5 x 22,5 tuumaa 8 x 36 tuumaa

Laske painotuotteen lopullinen koko seuraavasti:

1. Napauta Kuvat- tai Albumit-kohdassa kuvaa, jonka haluat tilata.
  2. Napauta Komento-I, jotta saat Näytä tietoja -ikkunan näkyviin:
  3. Merkitse kuvan koko muistiin. Yllä olevassa esimerkissä koko on 3,264 x 2,448.
  4. Jaa suurempi luku pienemmällä luvulla. Tässä esimerkissä 3,264 jaettuna luvulla 2,448 on 1,33.
  5. Kerro tulos haluamasi automaattisesti sovitetun painotuotteen koolla, niin saat selville pidemmän mitan. Jos valitset painotuotteen kooksi 8 tuumaa, lyhyempi mitta on 8 tuumaa ja pidempi mitta on 8 kertaa 1,33 eli 10 2/3 tuumaa.

Lisätietoja

Hintatiedot ovat iOS-painotuotteiden sivulla.