Jos et löydä Apple Loopsia Macin Logic Prosta tai GarageBandista

Voit korjata Apple Loopsiin liittyviä ongelmia indeksoimalla Apple Loops ‑kirjaston uudelleen.

Jos siirrät loopeja Apple Loops ‑kansiosta toiseen sijaintiin, et ehkä löydä Apple Loopsia tai voi esiintyä muita ongelmia. Voit yrittää korjata nämä ongelmat indeksoimalla Apple Loops ‑kirjaston uudelleen:

1. Avaa looppiselain klikkaamalla työkaluriviltä Looppiselain-painiketta.

2. Klikkaa looppiselaimen ylälaidassa olevaa ponnahdusvalikkoa.

3. Vieritä valikon alalaitaan ja valitse Indeksoi uudelleen kaikki loopit.