Logic Pro X ja GarageBand (Mac) 10.0: Uudelleenindeksointi Apple Loop -silmukoihin liittyvien ongelmien korjaamiseksi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit korjata ongelmat indeksoimalla Apple Loop -silmukoiden käyttäjäkirjaston uudelleen.

Jos Apple Loop -silmukat siirretään kansiostaan toiselle kovalevylle, niitä ei ehkä löydy tai muita ongelmia voi ilmetä. Tällöin Apple Loop -silmukoiden käyttäjäkirjasto täytyy ehkä indeksoida uudelleen.

Indeksoi Apple Loop -silmukkakirjasto valitsemalla silmukkaselaimen yläosasta Silmukat. Valitse sitten ponnahdusvalikosta Indeksoi uudelleen kaikki silmukat.