iMovie (2013): Vanhojen kirjastojen poistaminen päivittämisen jälkeen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa vanhat kirjastot iMovieen (2013) päivittämisen jälkeen.

Kun iMovie 10.0 tai uudempi avataan ensimmäisen kerran, nykyiset iMovie-projektit ja -tapahtumat pyydetään päivittämään. Päivittämisen jälkeen alkuperäisten iMovie-projektit- ja iMovie-tapahtumat-kansioiden kopiot jätetään levylle. Niitä voi edelleen käyttää iMovien aiemmassa versiossa.

Poista kyseiset kansiot, jos niitä ei enää tarvita iMovien aiemmassa versiossa.

Varmista, että kyseiset projektit ja tapahtumat on päivitetty iMovien versioon 10, ennen kuin poistat ne. Lisätietoja iMovien projektien ja tapahtumien päivittämisestä on artikkelissa iMovien aiemmissa versioissa luotujen projektien ja tapahtumien päivittäminen.

Jos iMovien projektit ja tapahtumat on tallennettu Maciin:

1. Valitse Finderin Siirry-valikosta Koti.
  2. Avaa Elokuvat-kansio.
  3. Etsi iMovie-tapahtumat ja iMovie-projektit-kansiot ja vedä ne roskakoriin.

Jos iMovien projektit ja tapahtumat on tallennettu ulkoiselle kovalevylle:

1. Avaa ulkoinen kovalevy Finderissa.
  2. Etsi iMovie-tapahtumat ja iMovie-projektit-kansiot ja vedä ne roskakoriin.

Kun olet vetänyt kansiot roskakoriin, poista ne tietokoneesta valitsemalla Finder-valikosta Tyhjennä roskakori. Ennen kuin tyhjennät roskakorin, varmista, ettei siellä ole jotain säilytettävää.