iPhonen tai iPadin SIM-kortin poistaminen tai vaihtaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhonen tai iPadin (Wi-Fi + Cellular -mallit) SIM-kortin voi poistaa tai siirtää.

Kun olet poistanut tai siirtänyt SIM-kortin, laita SIM-kortin alusta takaisin paikoilleen kokonaan ja samassa suunnassa kuin se oli (se menee paikoilleen vain tietyssä suunnassa).

Käytä ainoastaan laitteesi mukana toimitettua SIM-kortin alustaa. Esimerkiksi iPhone 6:n SIM-kortin alusta ei sovi iPhone 6s:ään.

iPhone

Voit avata SIM-kortin alustan asettamalla paperiliittimen tai SIM-kortin poistotyökalun alustan vieressä olevaan reikään. Selvitä SIM-kortin alustan sijainti etsimällä mallisi alta.

SIM-kortin alusta iPhone 4:n ja uudempien mallien sivulla

SIM-kortin alusta on sivulla:

• iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-malli)

SIM-kortin alusta iPhone 3GS:n, iPhone 3G:n ja alkuperäisen iPhonen yläosassa

SIM-kortin alusta on ylhäällä:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Alkuperäinen iPhone

iPad

Voit avata SIM-kortin alustan asettamalla paperiliittimen tai SIM-kortin poistotyökalun alustan vieressä olevaan reikään. Selvitä SIM-kortin alustan sijainti etsimällä mallisi alta.

SIM-kortin alusta iPadissa

SIM-kortin alusta on oikeassa sivussa lähellä laitteen alaosaa:

• iPad Pro
  • iPad mini 4
  • iPad Air 2
  • iPad mini 3
  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini

SIM-kortin alusta iPadissa

SIM-kortin alusta on vasemmassa sivussa lähellä laitteen yläosaa:

• iPad (4. sukupolvi)*
  • iPad (3. sukupolvi)*
  • iPad 2 (Wi-Fi + 3G, GSM-malli)*

*Aseta paperiliitin tai SIM-kortin poistotyökalu 45 asteen kulmassa

SIM-kortin alusta iPadissa

iPadissa (Wi-Fi + 3G) SIM-kortin alusta on vasemmassa sivussa lähellä laitteen alaosaa.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: