Apple Remote Desktop Client 3.5.2

Apple Remote Desktop Client 3.5.2 sisältyy OS X Lion 10.7.3 -päivitykseen, ja se on saatavilla erillisenä päivityksenä Apple Remote Desktopille Mac OS X 10.6 Snow Leopardissa. Sitä suositellaan kaikille Remote Desktop Clientin käyttäjille.

Apple Remote Desktop Client 3.5.2 on saatavilla automaattisena ohjelmiston päivityksenä. Lisäksi käyttäjä voi ladata sen itse Applen tuen tiedostohauista.

Uudet ominaisuudet

• Parantaa näytönjaon todennusta käytettäessä Kerberosta tai salasanattoman käyttäjän todentamisessa.

• Korjaa kahdella näytöllä varustetun etätietokoneen hallintaongelmat, kun ensisijainen näyttö on oikealla puolella.