Apin pakottaminen sulkeutumaan iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos appi ei vastaa, voit pakottaa sen sulkeutumaan.

apin pakottaminen sulkeutumaan

Apin pakottaminen sulkeutumaan

1. iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iOS 12: pyyhkäise Koti-valikossa näytön alareunasta ylöspäin ja pysähdy hetkeksi näytön keskelle. iPhone 8 tai aiempi: tuo viimeksi käyttämäsi apit näkyviin kaksoispainamalla Koti-painiketta.
  2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle ja etsi appi, jonka haluat sulkea.
  3. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

Kun viimeksi käyttämäsi apit tulevat näkyviin, ne eivät ole auki, mutta ne ovat valmiustilassa navigoinnin ja moniajon helpottamiseksi. Pakota appi sulkeutumaan vain silloin, jos se ei vastaa.

Näin saat apua