Apin pakottaminen sulkeutumaan iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos appi ei vastaa, voit pakottaa sen sulkeutumaan.

Apin pakottaminen sulkeutumaan

Kun kaksoisklikkaat Koti-painiketta, viimeksi käytetyt apit tulevat näkyviin. Apit eivät ole auki, mutta ne ovat valmiustilassa helpottaakseen navigointia ja moniajoa. Pakota appi sulkeutumaan vain silloin, jos se ei vastaa.

Voit pakottaa apin sulkeutumaan iPhone 8:ssa tai aiemmassa tai iPhone X:ssä seuraavia ohjeita noudattamalla:

iPhone 8 ja aiemmat versiot

1. Tuo äskettäin käytetyt apit näkyviin kaksoisklikkaamalla Koti-painiketta.
  2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle ja etsi appi, jonka haluat sulkea.
  3. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

iPhone X

1. Pyyhkäise Koti-näytössä ylöspäin ja keskeytä toiminto.
  2. Kosketa appia ja pidä sitä kunnolla painettuna ja napauta sitten . Voit myös sulkea apin ylöspäin pyyhkäisemällä heti, kun  tulee näkyviin.

Näin saat apua

Julkaisupäivämäärä:Wed Jun 20 21:47:16 GMT 2018