iPhoto ja Aperture: Kuvavirran käyttäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan kuvavirran järjestelmävaatimuksista.

Oma kuvavirta

Oma kuvavirta on iCloudin palvelu, jonka avulla voit tarkastella viimeisimpiä kuvia kaikissa laitteissasi. Ominaisuus vaatii OS X Lion 10.7.2:n (tai uudemman) ja iPhoto 9.2:n (tai uudemman) tai Aperture 3.2:n (tai uudemman).

Jaetut kuvavirrat

Jaettujen kuvavirtojen avulla voit jakaa tietyt kuvat haluamillesi henkilöille. Ominaisuus vaatii OS X Mountain Lion 10.8.2:n (tai uudemman) ja iPhoto 9.4:n (tai uudemman) tai Aperture 3.4:n (tai uudemman).

Jos käytössä on iPhoto 9:n aiempi versio:

• Jos ostit iPhoton Mac App Storesta tai jos se oli asennettu valmiiksi tietokoneeseesi OS X Lionissa (tai uudemmassa), voit päivittää iPhoton Mac App Storessa.
  • Jos asensit iPhoton iLife '11 -DVD-levyltä tai jos se oli asennettu valmiiksi tietokoneeseesi OS X Snow Leopard 10.6.8:ssa (tai aiemmassa), voit päivittää iPhoton Ohjelmiston päivityksen kautta (valitse Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys).

Huomautus: kuvavirta on yhteensopiva OS X Lion 10.7.2:n (ja uudempien) kanssa.

Jos käytössä on iPhoto 8.x tai aiempi:

Jos käytössä on Aperture 3:n aiempi versio:

• Jos ostit Aperturen Mac App Storesta, voit päivittää Aperturen Mac App Storessa.
  • Jos ostit Aperturen DVD-levyllä, voit päivittää Aperturen Ohjelmiston päivityksen kautta (valitse Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys).

Jos käytössä on Aperture 2.x tai aiempi:

• Voit päivittää Aperturen uusimpaan versioon ostamalla sen Mac App Storesta.