Ostosten kätkeminen App Storessa

Jos et halua nähdä jotakin appia App Store -ostosten luettelossa, kätke se.

Mitä tapahtuu, kun kätket apin?

Kun kätket apin, se ei näy App Storen ostosten luettelossa. Jos käytät Perhejakoa, appi ei myöskään näy perheenjäsenten ostoksissa, eivätkä perheenjäsenet pysty lataamaan appia uudelleen. Appi näkyy kuitenkin ostohistoriassasi.

Apin kätkeminen ei poista sitä laitteeltasi, perheenjäsenen laitteelta tai muilta laitteilta, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi. Jos haluat poistaa apin Koti-valikosta, muokkaa iPhonen Koti-valikkoa.

Appien kätkeminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläosassa.
  3. Napauta Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, napauta Omat ostot.
    iPhone, jossa näkyy Tili-valikon Ostetut-valinta.
  4. Etsi haluamasi appi, pyyhkäise vasemmalle sen kohdalla ja napauta Kätke.
    iPhone, jossa näkyy, mitä tapahtuu, kun pyyhkäiset Ostetut-kohdassa apin kohdalla vasemmalle ja Kätke-painike tulee näkyviin.
  5. Napauta Valmis.

Appien tuominen näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Appia ei voi tuoda uudelleen näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, mutta voit ladata apin uudelleen. Sinun ei tarvitse ostaa appia uudestaan.

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläosassa.
  3. Napauta nimeäsi tai Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
    iPhone, jossa näkyy Tili-valikko ja valittuna on John Appleseedin Apple ID.
  4. Vieritä alas ja valitse Piilotetut ostokset.
    iPhone, jossa näkyy Piilotetut ostokset -valikkokohde.
  5. Etsi haluamasi appi ja napauta sitten latauspainiketta Lataa.

Appien kätkeminen Macissa

1. Avaa Macissa App Store. Jos et ole jo kirjautuneena sisään, klikkaa Kirjaudu sisään sivupalkin alaosassa ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Ostamasi apit tulevat näkyviin.
  3. Pidä osoitinta apin päällä ja etsi Lisää vaihtoehtoja -painike Lisää vaihtoehtoja -painike. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja -painiketta Lisää vaihtoehtoja -painike ja valitse sitten Kätke ostos.
    Macin App Store, jossa näkyy Lisää vaihtoehtoja -painikkeen valitsemisen jälkeen näyttöön tuleva valikko. Kätke ostos on valittuna.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti kätkeä apin. Klikkaa Kätke ostos.

Appien tuominen näkyviin Macissa

1. Avaa Macissa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa ja sitten Katso tiedot näytön yläosassa. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Selaa Kätketyt kohteet -osioon ja klikkaa Hallitse.
    Macin App Store, jossa näkyy tilitietosivun Kätketyt kohteet -osio. Hallitse-painike on korostettu kuvassa.
  4. Hae appi, jonka haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa Näytä ja sitten Valmis.
  6. Appi näkyy jälleen Ostetut-luettelossasi.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.