Appien ja ohjelmien kätkeminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

Voit kätkeä iOS-laitteen appeja ja ladata ne uudelleen. Voit kätkeä ohjelmia ja tuoda niitä näkyviin myös Macin App Storesta.

Kun kätket apin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, näyttää siltä, että sitä ei ole aikaisemmin ladattu mihinkään laitteeseen, johon on kirjauduttu samalla Apple ID:llä. Apin kätkeminen ei poista sitä mistään laitteesta, mihin se on asennettu. Lue lisää iPhoneen, iPadin tai iPod touchiin ladattujen appien poistamisesta.

Kun kätket ohjelman Macissa, et saa sen päivitysilmoituksia etkä näe sitä Macin App Storen Ostetut-näytössä.

Jos käytät Perhejako-toimintoa ja kätket appeja tai ohjelmia, ne kätketään myös perheenjäseniltä.

Lue lisää musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkemisestä ja tuomisesta näkyviin.

iOS-apit

Voit kätkeä App Store -apit iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iOS-appien kätkeminen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta ympyrä jossa sininen mies valkoisella taustalla tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja sitten Ostetut.
  3. Etsi kätkettävä appi, pyyhkäise vasemmalle sen kohdalla ja napauta Kätke-vaihtoehtoa.

Jos kuulut Perhejakoon ja kätket tilaamasi apin, perheen järjestäjä saa edelleen ilmoituksen veloituksista aina, kun tilaus uusitaan. Apin kätkeminen ei peruuta tilausta. Lue, miten voit tarkastella, muuttaa tai peruuttaa tilauksia.

Kätkettyjen iOS-appien lataaminen uudelleen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta ympyrä jossa sininen mies valkoisella taustalla tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja sitten Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää todentamaan Apple ID:si.
  3. Vieritä iTunes-pilvi-osioon ja napauta Piilotetut ostokset.
  4. Etsi appi, jonka haluat ladata laitteeseen uudelleen, ja napauta sitten .

Mac-ohjelmat

Mac-ohjelmia voi kätkeä ja tuoda näkyviin Macin App Storesta.

Mac-ohjelmien kätkeminen

1. Avaa Macissa App Store. Jos et ole kirjautunut sisään, valitse näytön yläosan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi.
  2. Valitse App Store -ikkunan yläosasta Ostetut.
  3. Etsi kätkettävä ohjelma, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella tai ctrl-klikkaa sitä ja valitse Piilota ostos.
  4. Klikkaa näkyviin tulevassa viestissä Piilota ostos.

Kun klikkaat Piilota ostos, ohjelma katoaa Ostetut-luettelosta. Se korvataan luettelossa sitä mahdollisesti seuraavalla ohjelmalla.

Mac-ohjelmien tuominen näkyviin

1. Avaa Macissa App Store.
  2. Valitse näytön ylälaidan valikosta Store > Näytä oma tili. Todenna Apple ID:si pyydettäessä.
  3. Vieritä Tilitiedot-sivulla Kätketyt kohteet -osioon. Valitse Piilotetut ostokset -kohdan oikealta puolelta Hallitse.
  4. Etsi ohjelma, jonka haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa Peruuta piilotus ja sitten Valmis.

Kun olet klikannut Valmis, palaat Ostetut-sivulle. Näkyviin tuotu ohjelma näkyy taas Ostetut-luettelossa.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.