Ostosten kätkeminen App Storessa

Jos et halua nähdä jotakin appia App Store -ostosten luettelossa, kätke se. Jos haluat ladata apin uudelleen, tuo se ensin näkyviin.

Mitä tapahtuu, kun kätket ostosten luettelossa olevan apin?

Kun kätket ostosten luettelossa olevan apin, se ei enää näy App Store -ostosten luettelossa. Appi näkyy edelleen Asetukset-kohdassa olevassa täydellisessä ostohistoriassa. Jos käytät Perhejakoa, perheenjäsenet eivät voi ladata appia uudelleen jaettujen ostosten luettelosta.

Apin kätkeminen ei poista sitä laitteeltasi, perheenjäsenen laitteelta tai muilta laitteilta, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi. Jos haluat poistaa apin Koti-valikosta, muokkaa iPhonen Koti-valikkoa.

Appien kätkeminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläreunassa.
  3. Napauta Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, napauta Omat ostot.
    iPhone, jossa näkyy Tili-valikon Ostetut-valinta.
  4. Etsi haluamasi appi, pyyhkäise vasemmalle sen kohdalla ja napauta Kätke.
    iPhone, jossa näkyy, mitä tapahtuu, kun pyyhkäiset Ostetut-kohdassa apin kohdalla vasemmalle ja Kätke-painike tulee näkyviin.
  5. Napauta Valmis.

Appien tuominen näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos poistit apin iPhonesta, iPadista tai iPod touchista, appi ei automaattisesti ilmesty takaisin Koti-valikkoon, kun tuot sen uudelleen näkyviin. Lataa sen sijaan appi uudelleen App Storesta. Sinun ei tarvitse ostaa appia uudestaan.

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläreunassa.
  3. Napauta nimeäsi tai Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
    iPhone, jossa näkyy Tili-valikko ja valittuna on John Appleseedin Apple ID.
  4. Vieritä alas ja valitse Piilotetut ostokset.
    iPhone, jossa näkyy Piilotetut ostokset -valikkokohde.
  5. Etsi haluamasi appi ja napauta sitten Näytä.
  6. Jos haluat palata App Storeen, napauta Tiliasetukset ja sitten Valmis.
  7. Hae appi ja napauta sitten latauspainiketta .

Appien kätkeminen Macissa

1. Avaa Macissa App Store. Jos et ole jo kirjautuneena sisään, klikkaa Kirjaudu sisään sivupalkin alaosassa ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Ostamasi apit tulevat näkyviin.
  3. Pidä osoitinta apin päällä ja etsi Lisää vaihtoehtoja -painike . Klikkaa Lisää vaihtoehtoja -painiketta  ja valitse Kätke ostos .
    Macin App Store, jossa näkyy Lisää vaihtoehtoja -painikkeen valitsemisen jälkeen näyttöön tuleva valikko. Kätke ostos on valittuna.
  4. Kun sinulta kysytään, haluatko varmasti kätkeä apin, klikkaa Kätke ostos.

Appien tuominen näkyviin Macissa

1. Avaa Macissa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa ja sitten Katso tiedot näytön yläosassa. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Vieritä Kätketyt kohteet- tai Kätketyt ostokset -kohtaan ja klikkaa Hallitse.
    Macin App Store, jossa näkyy tilitietosivun Kätketyt kohteet -osio. Hallitse-painike on korostettu kuvassa.
  4. Etsi appi, jonka haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa Näytä ja sitten Valmis. Appi näkyy jälleen Ostetut-luettelossasi. Voit ladata apin uudelleen Maciin klikkaamalla latauspainiketta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.