Appien kätkeminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

Voit kätkeä iOS-laitteen appeja ja ladata ne uudelleen. Voit kätkeä appeja ja tuoda niitä näkyviin myös Macin App Storesta.

Kun kätket appin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja tarkastelet sitä App Storessa, se ei näytä siltä, että olisit ostanut sen. Appin kätkeminen ei kuitenkaan poista sitä laitteeltasi tai muilta laitteilta, joilla olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä. Lue lisää iPhoneen, iPadin tai iPod touchiin ladattujen appien poistamisesta.

Kun kätket ohjelman Macissa, et saa sen päivitysilmoituksia etkä näe sitä Macin App Storen Ostetut-näytössä.

Jos käytät Perhejako-toimintoa ja kätket appeja tai ohjelmia, ne kätketään myös perheenjäseniltä.

Lue lisää musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkemisestä ja tuomisesta näkyviin.

iOS-appit

Voit kätkeä App Store -appit iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iOS-appien kätkeminen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tilini -painiketta tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napauta Ostetut.
  3. Etsi kätkettävä appi, pyyhkäise vasemmalle sen kohdalla ja napauta Kätke-vaihtoehtoa.
    Ostetut-sivu näyttää appin, kun olet pyyhkäissyt sen vasemmalle.
  4. Napauta Valmis.

Jos olet Perhejaon jäsen ja kätket appin, jonka tilaaja olet, perheen järjestäjä saa silti ilmoituksen veloituksista aina, kun tilaus uusiutuu. Ohjelman kätkeminen ei peruuta tilausta. Lue, miten voit tarkastella, muuttaa tai peruuttaa tilauksia.

Kätkettyjen iOS-appien lataaminen uudelleen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tilini -painiketta tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napauta Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Vieritä iTunes-pilvi-osioon ja napauta Piilotetut ostokset.
  4. Hae appi, jonka haluat ladata uudelleen laitteellesi ja napauta sitten Lataa.
    Ostetut-sivu, jolla näkyy appeja ja niiden vieressä latauskuvake.

Mac-ohjelmat

Mac-ohjelmia voi kätkeä ja tuoda näkyviin Macin App Storesta.

Mac-ohjelmien kätkeminen

1. Avaa Macissa App Store. Jos et ole jo kirjautuneena sisään, klikkaa Kirjaudu sisään vasemman sivupalkin alaosassa, syötä Apple ID:si ja salasanasi.
  2. Klikkaa nimeäsi vasemman sivupalkin alaosassa. Ostamasi appit tulevat näkyviin.
  3. Pidä osoitinta appin päällä ja etsi Lisää vaihtoehtoja -painike. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja -painiketta ja valitse Kätke ostos.
    App Storen Tili-sivu, jossa näkyy Lisää tietoa -painike, joka tulee näkyviin, kun pidät osoitinta appin päällä.
  4. Klikkaa näkyviin tulevassa viestissä Piilota ostos.

Mac-ohjelmien tuominen näkyviin

1. Avaa Macissa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi vasemman sivupalkin alaosassa ja sitten Katso tietoja oikeassa yläkulmassa. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Selaa Kätkettyihin kohteisiin ja klikkaa Hallitse.
    Linkki Piilotetut kohteet -osioon, jossa lukee Hallitse.
  4. Hae appi, jonka haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa Peruuta piilotus ja sitten Valmis.

Kun olet klikannut Valmis, klikkaa App Storen pääikkunaa ja päivitä se. Appi näkyy jälleen Ostetut-luettelossasi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.