App Store -ostosten kätkeminen

Voit kätkeä iOS-laitteen appeja ja ladata ne uudelleen. Voit kätkeä appeja ja tuoda niitä näkyviin myös Macin App Storesta.

Kun kätket apin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja tarkastelet sitä App Storessa, se ei näytä siltä, että olisit ostanut sen. Apin kätkeminen ei kuitenkaan poista sitä laitteeltasi tai muilta laitteilta, joihin olet kirjautunut samalla Apple ID:llä. Lue lisää iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ladattujen appien poistamisesta. Jos haluat poistaa apin Koti-valikosta kokonaan, sinun on poistettava se.

Kun kätket ohjelman Macissa, et saa sen päivitysilmoituksia etkä näe sitä Macin App Storen Tili-näytössä.

Jos käytät Perhejako-toimintoa ja kätket appeja tai ohjelmia, ne kätketään myös perheenjäseniltä.

Lue lisää musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkemisestä ja tuomisesta näkyviin.

iOS-apit

Voit kätkeä App Store -apit iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. iOS-appeja ei voi tuoda näkyviin, mutta voit kuitenkin ladata kätketyt ostokset uudelleen.

iOS-appien kätkeminen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tilini -painike tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napauta Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, napauta nimeäsi, jos haluat nähdä vain omat ostoksesi.
  3. Etsi kätkettävä appi, pyyhkäise vasemmalle sen kohdalla ja napauta Kätke-vaihtoehtoa.
    Ostetut-sivu, jolla näkyy appi, kun olet pyyhkäissyt sen päältä vasemmalle.
  4. Napauta Valmis.

Jos olet Perhejaon jäsen ja kätket apin, jonka tilaaja olet, perheen järjestäjä saa silti ilmoituksen veloituksista aina, kun tilaus uusiutuu. Apin kätkeminen ei peruuta tilausta. Lue, miten voit tarkastella, muuttaa tai peruuttaa tilauksia.

Kätkettyjen iOS-appien lataaminen uudelleen

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tilini -painike tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napauta Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Vieritä iTunes-pilvi-osioon ja napauta Piilotetut ostokset.
  4. Hae appi, jonka haluat ladata uudelleen laitteellesi, ja napauta sitten Lataa.
    Ostetut-sivu, jolla näkyy appeja ja niiden vieressä latauskuvake.

Mac-ohjelmat

Mac-ohjelmia voi kätkeä ja tuoda näkyviin Macin App Storesta.

Mac-ohjelmien kätkeminen

1. Avaa Macissa App Store. Jos et ole jo kirjautuneena sisään, klikkaa Kirjaudu sisään vasemman sivupalkin alaosassa ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi.
  2. Klikkaa nimeäsi vasemman sivupalkin alaosassa. Ostamasi ohjelmat tulevat näkyviin. Jos käytät Perhejakoa, valitse nimesi Ostetut-kohdan vierestä, jos haluat nähdä vain omat ostoksesi.
  3. Pidä osoitinta ohjelman päällä ja etsi Lisävalinnat-painike. Klikkaa Lisää valintoja -painike ja valitse Kätke ostos.
    App Storen Tili-sivu, jossa näkyy Lisätietoja-painike, joka tulee näkyviin, kun pidät osoitinta ohjelman päällä.
  4. Klikkaa näkyviin tulevassa viestissä Kätke ostos.

Mac-ohjelmien tuominen näkyviin

1. Avaa Macissa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi vasemman sivupalkin alaosassa ja sitten Katso tiedot oikeassa yläkulmassa. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Selaa Kätketyt kohteet -osioon ja klikkaa Hallitse.
    Linkki Kätketyt kohteet -osioon, jossa lukee Hallitse.
  4. Hae ohjelma, jonka haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa Näytä ja sitten Valmis.

Kun olet klikannut Valmis, klikkaa App Storen pääikkunaa ja päivitä se. Ohjelma näkyy jälleen Ostetut-luettelossasi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.