Digitaalisten iTunes-kirjasten tarkasteleminen tietokoneella sekä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit tarkastella kirjasia iTunesissa Macilla tai Windows-tietokoneella sekä tallentaa niitä iCloud Driveen, jolloin voit tarkastella niitä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Digitaaliset iTunes-kirjaset ovat PDF-tiedostoja, jotka sisältävät kuvituksia, kuvia, levyn kansitekstejä tai muita albumiin liittyviä tietoja.

Mac tai Windows-tietokone

Jos albumi sisältää digitaalisen iTunes-kirjasen, voit ladata sen ja tarkastella sitä iTunesissa Macilla tai Windows-tietokoneella:

1. Avaa iTunes ja klikkaa Kirjasto.
  2. Valitse iTunes-ikkunan vasemmalla puolella olevasta sivupalkista Kappaleet.
  3. Selaa ostoksiasi vierittämällä, kunnes näet digitaalisen kirjasen kuvakkeen.
  4. Voit tarkastella kirjasta kaksoisklikkaamalla sitä. Asetuksista riippuen kirjanen saattaa avautua eri ohjelmassa kuin iTunesissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

Ennen kuin voit tarkastella digitaalista kirjasta iOS-laitteella, kirjanen täytyy tallentaa iCloud Driveen Macilla tai Windows-tietokoneella. Kun kirjanen on tallennettu iCloud Driveen, voit tarkastella sitä kaikilla laitteillasi.

Kirjasen lisääminen Macissa

1. Varmista, että iCloud Drive on otettu käyttöön tietokoneessasi.
  2. Etsi kirjanen iTunesista yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  3. Ctrl-klikkaa kirjasen kuvaketta ja valitse Näytä Finderissa.
  4. Kun Finder-ikkuna on avautunut, ctrl-klikkaa digitaalista kirjasta. Valitse, että haluat kopioida Digitaalinen kirjanen – [Nimi].pdf -tiedoston.
  5. Klikkaa Finderin sivupalkissa iCloud Drive.
  6. Ctrl-klikkaa iCloud Drive -ikkunaa ja valitse Sijoita kohde. Kirjanen tallennetaan iCloud Driveen.

Kirjasen lisääminen Windows-tietokoneessa

1. Varmista, että iCloud Drive on otettu käyttöön tietokoneessasi.
  2. Etsi kirjanen iTunesista yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  3. Klikkaa kirjasen kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Näytä Windowsin Resurssienhallinnassa.
  4. Kun Resurssienhallinta-ikkuna on avautunut, klikkaa digitaalista kirjasta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Kopioi.
  5. Klikkaa Resurssienhallinnan sivupalkissa iCloud Drive.
  6. Klikkaa iCloud Drive -ikkunaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Liitä. Kirjanen tallennetaan iCloud Driveen.

Jos kirjasta ei ole tietokoneellasi

Jos ostettua kirjasta ei tällä hetkellä ole tietokoneellasi, lataa sen sisältävä albumi uudelleen iTunes Storesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.