Tietoja Mac OS X 10.5.8 -päivityksestä

Mac OS X 10.5.8 -päivitystä suositellaan Mac OS X 10.5:lle. Päivitys sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Päivitä Mac OS X 10.5.8:aan käyttämällä Ohjelmiston päivitystä tai itsenäistä asentajaa.

Ohjelmiston päivitys

Valitsemalla Omenavalikko > Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä uusimmat Apple-ohjelmistot, kuten tämän päivityksen. Jos tietokone ei ole ajan tasalla, näkyviin voi tulla myös muita tietokoneen tarvitsemia ohjelmistopäivityksiä, jotka kannattaa asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset voi ladata.

Itsenäinen asentaja

Lataa päivityksen asentaja ja suorita se manuaalisesti. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Lisätietoja

Päivityksen sisältö

Tarkempia tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa.

• Päivittää Safarin versioksi 4.0.2.
  • Parantaa Safari 4:n Koko historian haku -toiminnon tarkkuutta.
  • Korjaa ongelman, jossa tietyt näyttötarkkuudet eivät ole näkyvissä Järjestelmäasetusten Näytöt-paneelissa.
  • Aperture-kuvan vetäminen Automatoriin käynnistää nyt Aperture-toiminnon sen sijaan, että se käynnistäisi virheellisesti iPhoto-toiminnon.
  • Korjaa ongelman, joka voi estää suurikokoisen kuva- tai videotiedoston tuonnin digitaalikamerasta.
  • Parantaa Bluetoothin yleistä luotettavuutta ulkoisten laitteiden, USB-verkkokameroiden ja tulostimien kanssa.
  • Korjaa ongelman, joka voi aiheuttaa pitkittyneen käynnistysajan.
  • Parantaa iCalin luotettavuutta.
  • Korjaa iDisk-ongelmia, jotka liittyvät tietojen luotettavuuteen.
  • Parantaa AFP:n yleistä luotettavuutta.
  • Parantaa Hallitun asiakkaan yleistä luotettavuutta.
  • Parantaa AirPort-verkkoon liittymisen yhteensopivuutta ja luotettavuutta.
  • Parantaa synkronointipalvelun luotettavuutta.
  • Sisältää RAW-kuvien tuen useille uusille muun valmistajan kameroille.
  • Parantaa joidenkin ulkoisten USB-kovalevyjen yhteensopivuutta.
  • Sisältää viimeisimmät turvallisuuspäivitykset.
  • Korjaa ongelman, joka liittyy DictionaryTrainer- ja Japanese Language Analysis -toimintoihin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.